Стана ясно кой ще влезе в ролята на Хю Хефнър 04.10 | 12:02

Режисьор и продуцент на филма ще бъде Брет Ратнър

От iNews.bg

Носителят на "Оскар" Джаред Лето ще играе Хю Хефнър в биографичен филм за основателя на "Плейбой", съобщи "Холивуд рипортър". Режисьор и продуцент на филма ще бъде Брет Ратнър, известен със заснемането на "Бягство от затвора", "Завръщането", "Час пик" и други, информира OFF NEWS.

"Когато казах на Джаред, че ще снимам биографичен филм за Хефнър, той поиска да изиграе ролята. "Искам да го изиграя. Искам да го разбера". Така ми каза той и аз му вярвам, тъй като е един от най-добрите актьори на нашето време", разказа Ратнър. Лето е искал да се запознае с бащата на "Плейбой", но за жалост на 27 септември Хефнър почина на 92-годишна възраст.

"Има достатъчно записи с Хефнър, които ще помогнат на Лето да влезе в образ въпреки факта, че не са се срещали", каза режисьорът. Феновете обявиха, че Брет Ратнърт е перфектен за заснемането на филма за Хефнър.

"Хю Хефнър започна сексуална революция зад стените на легендарното си имение, като използваше страниците на списание "Плейбой" и собствения си скандален начин на живот, за да изгради глобална империя, включваща издателска дейност, клубове, казина и телевизионни мрежи", каза Ратнър относно проекта и работата му по филма.

Водещи

Най-четени