Стивън Сегал открива летния сезон у нас 01.06 | 14:30

Концерти, изложби и спортни събития през Лято 2014

От Беатрис Николoва

На 26 юни ще е официалното откриване на огромен комплекс в черноморския курорт Лозенец. Стартът ще бъде даден с уникален концерт на Стивън Сегал, който пристига на морето по покана на Димитър Тодоранов-собственик на клуба в комплекса.

Американският филмов актьор, продуцент, режисьор, майстор по бойни изкуства, музикант и заместник шериф ще акостира в Лозенец със своята "Steven Seagal Blues Band". Холивудската звезда ще участва и в демонстрации по карате, сподели г-н Тодоранов, който е треньор на националния отбор по шотокан карате-до. Сегал ще бъде посрещнат като истинска звезда и ще разгледа родното Сен Тропе в компанията на своят екип.

През цялото лято предстоят много арт-прояви, концерти, и спортни състезания в морския клуб. Отново ще звучи само актуална и съвременна музика. В комплекса ще се насладим на музиката на Васил Найденов, Орлин Павлов, "Сигнал", "Тоника", Любо Киров. Свой концерт ще има и Графа, който ще пее на връх рождения си ден и ще празнува заедно със своите почитатели.

Примата на родната музика Лили Иванова също ще зарадва своите фенове с нов уникален концерт.

"Най-голямата българска певица готви изненада. Най-вероятно ще направи и един дует, но засега няма да издаваме повече подробности", заяви пред родните медии г-н Тодоранов.

През целия летен сезон посетителите на клуба ги очакват уникални партита, концерти и събития, които ще отбележат по неповторим начин Лято 2014.

1295665

Водещи

Най-четени