УЖАС: кандидатка за Мис България се обезобрази жестоко (СНИМКИ 18+) 10.11 | 13:05

Миската си сложила силикон в устните за 50 лева

От Гергана Златкова

Искате да се разкрасите и да направите устните си сочни и примамливи? Ще ви струва само 50 лева, ходене до столичния квартал "Орландовци” и... една седмица в болница.

Точно това се случи с една от най-красивите български манекенки и претендентка за титлата "Мис България 2012” Александра Михайловска.

Ослепителната брюнетка се свързала с екипа на потребителското предаване "Баркод” по TV7, за да разкаже за обезобразеното си лице.

По думи на миската козметичката Албена е сложила в устните й витамин Е, срещу скромната сума от 50 лева.

За момента тя не е открита за коментар.

Александра разказва, че е разбрала от приятелка за процедурата и е решила да си инжектира витамин Е в устните за скромната сума от 50 лв.

Отишла в кв. Орландовци, за да намери Албена, която освен козметик е и фризьор и маникюрист. Няколко дни след процедурата устните на Александра се подуват сериозно, деформира се и цялото й лице.

Отива на лекар и веднага я приемат в кожното отделение на "Александровска” болница. За щастие се оказва, че е отишла навреме и възпалението не е в застрашителни размери, но е приета за лечение и лежи в здравното заведение цяла седмица докато се стабилизира.

Лекарите в болницата са й показали снимки на момичета, които са били с опасност за живота след подобна интервенция.

В студиото, гост на водещия Васко Мавриков ще бъде дерматологът д-р Мадлен Кокева. "Момичето има късмет. След подобна интервенция има случаи на момичета със сериозно увредено здраве, подуване на шията и гърдите, дори с опасност за живота”, коментира тревожния случай специалистът.

Д-р Кокева допълва, че витамин Е е полезен за външна употреба, но не трябва да се инжектира в меките тъкани. "Това е мастно вещество, което предизвиква грануломи”, коментира дерматологът д-р Мадлен Кокева.

Същата е ситуацията и с широкоразпространения силикон. Това вещество също е от групата на мастните витамини. Силиконовото олио е забранено в САЩ и Европа за инжектиране в меките тъкани и подобна процедура се прави само в Латинска Америка.

Предимството на силикона е, че има дълготраен ефект, но с времето тъканите се променят, а силиконът не може да следва тези промени и деформира тъканите.

Ето как е изглеждала Александра преди интервенцията:

1100938

Водещи

Най-четени