Фолкаджийката Мария проговори за раздялата 06.04 | 11:14

Ето какво точно се случва в личния ѝ живот

От iNews.bg

От известно време една от актуалните теми в светските среди е неочакваната раздяла на поп-фолк певицата Мария и бизнесмена Христиан Гущеров. И макар че досега не беше потвърдила официално, изпълнителката подсказа, че мълвата е истина, връщайки се обратно в заведенията и демонстрирайки разюздено поведение.

"Не се бойте от промените. Най-често се случват, когато са необходими", цитира тя Конфуций преди дни в социалната мрежа Facebook.

Но какво точно се случва в личния живот на Мария?! Ето малко подробности, които тя разкри покрай промотирането на новата си песен "Болна тема си за мен".

"Болни теми за мен няма никакви. Аз съм много силен характер и много дисциплинирана като човек. Онези, които ме познават, го знаят – аз съм много точна във всяко едно нещо и това, че постоянно се мобилизирам и самокритикувам, не ми дава възможност да имам болни теми”, призна в тв предаване Мария.

Все пак отбелязва, че има една тема, към която "спазва хигиена на общуване, защото е такъв тип човек, който уважава онези, които го обичат, които са го обичали, са помагали и са били част от неговия свят. И по-скоро, прескачайки темата за личния живот, не позволява някой да се почувства обиден, засегнат".

"Имайки предвид всичко, което се изписва напоследък и начинът, по който се опитват и да ме опорочат, и да ме огорчат, ще кажа, че съм човек, който стъпва здраво на опита си, на рутината си и се е доказал във времето. Такива жълти послания и измислени цитати и грозни думи, няма как нито да ме огорчат, нито да ме обидят. Жалко е, че се случва, жалко е, че не си ценим хората. Във всяка една колеблива ситуация злоупотребяваме с това нещо. Аз не възпитавам детето си така. Разбира се, не ми е приятно, но няма какво да направя. Затова просто ще замълча, както съм замълчавала и преди шест години и половина, така и сега. Нито ще отговарям, нито ще давам обяснения. Просто ще кажа, че имайки предвид ситуацията ми в личен план, много хора се възползват и поднасят грозни лъжи за мен. Хората, с които ме свързват и думите, които казват, са лъжа и са грозни", обясни тя.

По повод на интервюто с Християн Гущеров, което е тиражирано в медийното пространство, и казаните думи в него, певицата коментира:

"Надявам се, че не е вярно, ако е вярно, ще се наложи да съжалявам за времето, което сме били заедно". На въпрос дали са разделени официално, Мария отговаря така: "На този етап ще оставя, ако някой има да казва нещо, аз нямам какво да кажа. Това си е мой личен живот. Ще си замълча и заради Мери, и заради себе си, и заради достойнството, което нося. Ако някой иска да говори, да си говори".

Водещи