Херцогинята на Кембридж Катрин ще роди момиченце в събота, прогнозират на Острова 20.04 | 12:21

Малката принцеса ще бъде с тъмна коса и сини очи, според ясновидка

От iNews.bg

Херцогинята на Кембридж Катрин ще роди момиченце в събота, на 25 април. Името на кралското бебе ще включва Виктория и Даяна. Малката принцеса ще бъде с тъмна коса и сини очи. Тази информация британска ясновидка е получила не от кого да е, а от духа на покойната принцеса Даяна, пише в. Daily Express.

58-годишната Каролина Брус от Неърсъбро, Йоркшир, редовно контактува с принцесата на Уелс, която нарича своя "сърдечна приятелка". Ясновидката до такава степен е уверена, че духът на лейди Ди е запознат с бъдещето, че е заложила 50 лири в букмейкърската къща "Ладброукс" на прогнозата от отвъдното. Ако подаденото от "кралската информаторка" се окаже вярно, контактьорката ще спечели 25 000 лири, които ще дари за благотворителност в чест на принцеса Даяна. 

Каролина Брус твърди, че контактува с духа на покойната лейди Ди още след смъртта й през 1997 г. "Разговорите" им са зачестили, след като миналата година беше оповестено, че синът на принцеса Даяна, принц Уилям, и съпругата му очакват второ си дете. 

"Много хора ме смятат за луда, но аз знам точно какво ще се случи. Бебето на херцозите на Кембридж ще бъде момиченце. С нетърпение очаквам появата му, за да дарят от "Ладброукс" спечелената от мен сума за благотворителност", споделя ясновидката. 

"Каролина е уверена в прогнозата си, въпреки че залогът е 500 към 1. В събота казусът ще се изясни", казва Джесика Бридж от "Ладброукс". 

 Избралите по-реалистични залози предлагат 8 към 15 за раждане на момиченце и 11 към 8 за момченце.

Най-популярното име за момиченце е Алис при залог 5 към 4. И въпреки масовата увереност, че второто отроче на херцозите на Кембридж ще бъде момиченце, предпочитаните имена при залог 20 към 1 са за мъжките имена Артър и Джеймс.

Водещи

Най-четени