„Мръсният Хари“ стана "Мъж на годината" 09.10 | 11:12

Голите снимки на принц Хари в края на лятото го изстреляха на върха на класацията на британско списание

От Олга Андреева

Голите снимки на принц Хари в края на лятото го превърнаха в "Мъж на годината" на британското списание Tatler. Изданието постави на върха на мъжката си класация "мръсния Хари", както го нарича на корицата.

За да замажат първенството му в класация, от Tatler посочват, че са впечатлени преди всичко от мисията на принца в Афганистан, където се изявява като втори пилот на хеликоптер.

Освен това според проучване на общественото мнение, 59% от запитаните казват, че имат по-високо мнение за принц Хари след скорошния скандал с голите снимки от хотел в Лас Вегас, отбелязва DigitalSpy.co.uk.

На корицата на Tatler внукът на кралица Елизабет Втора изглежда повече от респектиращо – сериозен и с военната си униформа на пилот от кралските военновъздушни сили.

В статия на шест страници от списанието се проследява живота на Хари – от военните му ангажименти, през благотворителната дейност, до пушенето на трева и скандалния купон в Лас Вегас.

За първи път от 20 години на корицата на списанието се появява мъж, посочва FemaleFirst.co.uk. Последната мъжка корица на Tatler датира от 1992 г. - с лицето на бащата на Хари, принц Чарлз. 

Водещи

Най-четени