D2 търсят най-добрата ученическа група 16.07 | 16:35

Днес започва четвъртото издание на конкурса "Голямо междучасие"

От Елена Кирилова

Днес, 16 юли,  започва конкурсът за най-добра училищна група, организиран от D2. Събитието носи името "Голямо междучасие 4” и е отворено за участие на групи от 1-ви до 12-ти клас от цяла България.

Конкурсът цели да привлече вниманието на българската публика към младите банди, които търсят фенове. Единственото, което музикантите трябва да направят, е да качат своя авторска песен или любителски видeо клип на официалния сайт на D2. Това трябва да се случи в периода 16 юли - 15 септември тази година.

Организаторите предупреждават, че песните трябва да са български език, да не са с нецензурно съдържание и да не са кавър версии. Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под училищна група се разбира минимум трима от членовете да са ученици към 15 септември 2012 г.

Между 16 и 30 септември ще се проведе електронно гласуване в сайта на конкурса. Петте банди, събрали най-много гласове, отиват на финалния концерт, който ще се проведе до 10 октомври в София.

Финалният вот принадлежи на D2, които ще решат коя е най-добрата ученическа група на България за 2012 г. Наградата включва продуциране и запис на песен в професионално студио. Предвидени са и специални награди.

Водещи

Най-четени