X Factor започна с фалстарт 10.09 | 09:00

Първата участничка сериозно стресна журито

От Беатрис Николoва

Дългоочакваното певческо шоу X Factor започна с гафове. Първата участничка в риалитито се подхлъзна, падна на сцената и се наложи да бъде извикана линейка. Ваня Терзиева от София не пя никак добре, но определено ще бъде запомнена от публиката.

След като свърши изпълнението й, тя поиска вода. На тръгване от сцената обаче се подхлъзна и падна пред погледи на жури и публика.

Преди да влезе в залата дамата се пошегува и заяви: "На 25 и плюс години съм. Повтарям си всеки ден, че животът е прекрасен и търся всякакви поводи за смехотерапия”, каза първата участничка и започна изпълнението си с думите: "Дано ми прости Лили Иванова!”

1384231Имаше и изключително талантливи участници, които оставиха журито без думи. Един от тях беше секси моделът Виктор. Той пристига специално от Банкок, където живее от години. Там той развива кариера на модел. Паралелно с това учи и музика.

След като го видяха нито Мария Илиева, нито Саня Армутлиева устояха на чара му, а той пофлиртува с тях, като накрая се качи и прегърна къдрокосата дама.

"Ще се радвам да попаднеш в моя отбор, за да ги държа в подчинение и двете”, заяви Любо, след като се оказа, че Виктор в крайна сметка продължава участието си в предаването.

1384232

Водещи

Най-четени