Лейги Гага работи по трети албум и ново турне 26.09 | 12:09

Мениджърът ѝ намекна, че обмислят дали новият албум да не бъде разпространен безплатно

От Олга Андреева

Ексцентричната певица, която не се притеснява да се появи в рокля от месо, да се излюпи от яйце или просто да блесне полугола, разкри, че вече работи по третия си студиен албум.

Лейди Гага съобщи, че вече готви продължението на "Born This Way" и, че дори планира следващото си турне.

"Много съм развълнувана и съм супер заета, защото имам много нови идеи и знам точно как да ги визуализирам. Вече планирам и следващото си видео", заяви тя пред водещия Райън Сикрест.

Новият сингъл ще бъде петият от втория албум на певицата и се очаква да излезе преди края на годината.

Странно изказване направи мениджърът на Гага Трой Картър, който намекна, че имат желание третият албум да бъде разпространяван безплатно, съобщи perezhilton.com.

"Това, което обмисляме, е не просто да продадем едно CD или дигитален файл. Идеята ни е как много хора да стигнат до музиката. Как биха могли повече хора да я чуят? Ако зависеше от мен, щях да пусна следващия албум на всеки телефон, за да могат всички да го чуят".

Стефани Германота вече има издадени три албума, като два от тях са студийни - "The Fame" (2008) и "Born This Way" (2011), а "The Fame Monster" (2009) е миниалбум, включващ осем песни, голяма част от които стават хитове - "Bad Romance", "Telephone" и "Alejandro".

Лейди Гага може да се похвали с повече от 50 милиона дигитални продажби на сингли и над 95 милиона продадени албума.

Водещи

Най-четени