Ако изневерявате на жена си, пазете колата! 22.06 | 07:24

Оказва се, че повечето дами са склонни да посегнат на автомобила, ако половинката им кръшка

От Неда Ковачева

Една на всяка десет жени казва, че ще нанесе щети върху колата на мъжа си, ако го хване в изневяра. Този извод правят от британския в. Telegraph, позовавайки се на скорошно изследване.

Иначе отговорите на дамите демонстрират завидно въображение. Анкетирани съпруги и приятелки биха унищожили колекции от вина, а повече от една четвърт от запитаните са заявили, че ще посегнат на скъпа колекция от произведения на изкуството.

13% от дамите са споделили, че ако хванат половинката си в изневяра, с удоволствие ще срежат гумите на автомобила им, а 9% биха нападнали плазмата.

Интересното е, че близо 26% от участничките в анкетата са посочили, че биха пуснали колата на мъжа си в eBay на нереално ниска цена. Шест от десет дами ще целят да унижат приятеля или съпруга си, въпреки че общо 18% биха били доволни и дори само да го видят как страда.

Атаките на отмъщение варират с възрастта, според анкетата, проведена сред 3 000 жени. Дамите между 22 и 25 години биха строшили плазмата или LCD телевизора. Жените между 19 и 21 години биха посегнали на колекцията от произведения на изкуството, а онези между 31 и 35 - по-скоро биха се отървали от любимата му кола.

Водещи

Най-четени