Вдъхновяващи идеи за коледни подаръци 03.12 | 21:12

Вижте няколко добри предложения

От Цанка Донкова

Зимните празници идват и вече трябва сериозно да се замислите какви подаръци да направите на любимите ви хора. Но предвид факта, че с времето идеите намаляват, а Коледа и Нова година наближават, трябва бързо да реагирате.

Все пак трябва да вложите и малко въображение в избора, нали? Нека то се прояви в дребна, но емоционална притурка към практичния подарък за Коледа. Ще ви помогнем с няколко идеи. Оставяме на вас избора дали ще ги изкопирате, или само ще почерпите вдъхновение, за да измислите свои варианти.

Буркан за "Добро утро!”
С това предложение не само ще пожелаете "Весела Коледа!”, но и ще поздравявате любимия човек с всеки нов ден от следващата година. Този подарък обаче е подходящ само за истински сантиментални хора, които ще го оценят подобаващо.

Можете да го приготвите по следния начин. Първо намерете симпатично бурканче, или създайте такова чрез креативна декорация. Целта е да го напълните с 365 зареждащи с настроение листчета, а получателят да прочита по едно от тях всяка сутрин.

До Коледа остават 3 седмици, така че имате достатъчно време. Достатъчно е да надписвате приблизително по 16 листчета дневно. Пишете каквото ви дойде наум: припомнете някое хубаво общо преживяване, забавен израз, който използвате помежду си, вдъхновяващи цитати, които сте чули или прочели някъде, приятно пожелание за деня. Сгъвайте и слагайте всичко в буркана. А след това любимият ви човек ежедневно ще се забавлява да си тегли листчета и да си чете - чак до следващата Коледа.

Още вдъхновяващи идеи за коледни подаръци в Jenite.bg.

Водещи

Най-четени