Внимание! Ето ги най-тъпите мъжки зодии 06.08 | 17:47

Вижте се що за кретен сте според планетите

От iNews.bg

Сред най-тъпите мъжки зодии ще откриете само пет от знаците. Те успяват да дразнят околните с присъствието и трудния си характер, дори понякога да са по-ниски от тревата.  Останалите могат да си отдъхнат, този път им се размина.

Скорпион

Оказва се, че мъжете Скорпиони са явни фетишисти с влечение към садизма и деспотичното поведение, което проявяват към околните. Без значение дали слушат баладите на Scorpions, представителите на тази зодия са на върха на трудно характерната верига, като не проявяват милост към никого! Те не отстъпват нито за миг и за тази цел пръскат огън и жупел към околните, а ако участват във войната във Виетнам дори прибягват до употребата на напалм! Според астролозите (онези особени индивиди, които ходят до лозето си с астрата) мъжете скорпиони могат да нанесат емоционални щети за цял живот на познатите си, което ги прави изклююително търсена таргет група, за работа в тайните затвори на ЦРУ, където им се предоставя възможността да мъчат араби на воля.

Овен

Овените са следващата низвергната зодия, която е трън в очите на околните само защото си позволява да проявява егоизъм към всичко и всички. Това е странно, но все пак обяснява защо точно Карл Маркс е бащата на комунизма - роден е през май. Съществуват данни, според които, сериозен процент от пациентите с прободни в "Пирогов" са в резултат от наръгване с овнешки рога, защото те вървят с кератиновите си израстъци напред. По документи овните са безгрешни и съответно нямат датчици за отчитането на подобно деяние, от което кара някои индивиди да ги смятат за себични копелета с афинитет към сръдните и импулсивните постъпки.

Останалите три тежки за понасяне мъжки зодии можете да видите на страницата на Div.bg.

Водещи

Най-четени