Годишен хороскоп за Новата година (Рак, Лъв, Дева) 31.12 | 13:08

Вижте какво Ви предстои през 2017 г. според звездите

От iNews.bg

Рак (22.06-23.07)

Годината ще започне с много важни събития и решения за вас. Януари ще бъде ключов. Ще трябва да прегрупирате и пренасочите енергията си. Това разбира се ще стане по трудния начин, но при вас винаги, всичко става по трудния начин. В противен случай, не ви е интересно. В края на юни ще получите светлина върху истинската си същност. Ще бъдете изпълнени с емоции- състрадание и съчувствие, които за щастие за положителна черти. Семейните ви отношения не са особено стабилни, така че работете за укрепване на тези отношения. Към края на годината ще претърпите огромна промяна. Вие обичате мистериите, така че ще се хвърлите в неизвестното. В крайна сметка, изборите, които ще направите, ще се окажат правилни. 

Лъв (24.07-23.08)

Февруари предразполага към големи промени, но също така това е един щастлив момент за вас. Важните връзки в живота ви са в добро, стабилно състояние. Може да имате леки спънки, но няма да е нищо сериозно. Бъдете внимателни, защото дори най-дребните и незначителни грешки могат да се окажат фатални в дългосрочен план. В средата на годината ще имате много успехи, които ще постигнете благодарение на големите си амбиции и качествата на лидер и организатор. Възможно е да попаднете в ситуации, в които нямате абсолютно никакъв контрол. В края на ноември ще бъдете с приповдигнато настроение, ентусиазмът ви няма да има край. Ще действате импулсивно, но това е много типично за вас и няма да има негативни последици. 

Дева (24.08-23.09)

Годината ще започне бавно. В началото няма да има никакво движение и динамика, затова задръжте малко новогодишните си обещания. Не забравяйте всички неща от старата година, които не сте свършили и се залавяйте за работа. Когато сте готови с всичко, можете да започнете да приемате предизвикателствата на новата година. В средата на годината, животът ви ще бъде много хаотичен и ще трябва да се научите да живеете в пълен хаос. Нищо не е подредено и нищо не е на мястото си, а това не е никак забавно за вас. Нещата ще се подредят скоро. В края на годината ще се чувствате по-спокойни и ще се чувствате по-добре в собствената си кожа. Трябва да обърнете специално внимание на здравето си и да изясните целите и приоритетите си. 

Източник: Jenite.bg

Водещи