Готвач си докара затвор заради косъм в храната 21.01 | 19:36
Гафът е предизвикан умишлено от ядосания готвач

Бивш готвач беше осъден на 15 дни затвор, след като умишлено е поставил косъм в храната, сервирана на полицейски служител, съобщи британският в. Metro.
27-годишният Райън Бърк от Ню Джърси призна, че собственоръчно е сложил косъм в сандвича с пуйка, яйца и сирене, поръчан от служителя на органите на реда. Случката се разиграла преди почти една година, но съдът се произнесе едва преди дни.
Актът е бил своеобразно отмъщение на младия готвач, тъй като по-рано полицаят го глобил заради пътнотранспортно нарушение и отказа му да спре за проверка.
Именно заради това нарушение Бърк ще изтърпи наказание пробация за срок от две години.
Водещи
-
Путин: Надявам се, че няма да се наложи Русия да използва ядрени оръжия в Украйна
Русия и Украйна продължават да са в противоречие по отношение на конкурентните предложения за...
04.05 | 18:00
-
Първан Симеонов: Делян Пеевски изключително планомерно и педантично
С тази констатация започна анализа си на 100-те дни на правителството социологът Първан...
04.05 | 17:30
-
Три последователни земетресения бяха регистрирани днес в Югозападна България
Снощи е регистрирано още едно леко земетресение на територията на Симитли, което също не е...
04.05 | 17:15
-
Плажната ивица в Поморие е залята с нефтени петна, които продължават да изплуват
Замърсяването обхваща близо 3-километрова зона в района на Стария град на Поморие, включваща...
04.05 | 17:00
Най-четени
-
Марулите ще останат свежи по-дълго, ако направите това
Как да съхранявате други зеленчуци
04.05 | 14:30
-
Връзка от най-важната подправка за Гергьовден е само левче
По Великден на места имаше спекула и цените в магазините и по пазарите скочиха. Как е сега и...
04.05 | 09:59
-
Миризливки по прането, пердето и нервите ни: Има ли спасение?
Откъде идват и защо не си ходят?
04.05 | 14:45
-
Над 200 тона вносно агнешко залива пазара за Гергьовден
Съпредседателят на Национална овцевъдна и козевъдна асоциация (НОКА) Симеон Караколев посочи,...
04.05 | 15:00