Джени Суши си знае нейното: Пулев ме хвана за задните части, Андреа ме заплашваше 24.06 | 21:26

Целувкагейт донесе доста негативи на Кобрата, но засега Кралицата на голото суши не е завела граждански иск

От iNews.bg

Целувкагейт не е забравен, макар че откакто нашият боксьор Кубрат Пулев залепи устните си до тези на Кралицата на голото суши минаха доста месеци. Сега обаче става ясно, че журналистката Джени "Суши" Равало не е завела гражданско дело срещу Кобрата. Това обяви самата тя.
 
Интимността между напористата репортерка и Пулев беше заснета с камера и стана причина за 6-месечно замразяване на боксовия лиценз на българина. В момента Кубрат е в Лас Вегас, където тренира и преминава специален курс за сексуално посегателство срещу жени.
 
"Искам да бъде ясно, че никога не съм завеждала дело - потвърди Джени Равало. - С Пулев никога не сме били приятели. Не съм се съгласявала на целувката. Той излъга цял свят, когато каза, че сме били приятели, докато ме целуваше. Това беше неговият първи мач в САЩ. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача."
 
Равало иска да забрави случилото се. След целувката тя изчезна от социалните мрежи и отклони предложения за интервюта. Тя никъде не коментира и появилите се скандални клипове с нейно участие от купона по случай победата на Пулев над Богдан Дину.
 
"През цялото време мълчах - добави Джени Суши. - Получавах съобщения от приятелката на Пулев. Тя ме следваше в инстаграм и слагаше мои хаштагове в нейните постове. Казват, че използвам случая, за да стана известна."
 
Джени Равало твърди, че Пулев е излъгал и преувеличил историята.
 
"Няма да променя нищо, колкото и да говоря. Българите вече имат изградено мнение", добави още журналистката.
 
Кубрат Пулев е със спрени права до 23 септември. Той ще се яви на още едно изслушване на 22 юли. Тогава Атлетическата комисия на щата Калифорния ще прецени дали е изпълнил стриктно заръките след скандала с "Целувкагейт". Кобрата беше директно заплашен, че неговият лиценз може да бъде замразен за още шест месеца, ако не се съобрази със санкциите.

Водещи

Най-четени