Ето кои са сънищата, предвещаващи богатство 22.10 | 15:50

вижте какво смятат различчните тълкуватели

От iNews

Какви сънища, според различни тълкуватели, обещават богатство?

Слон

Съставителят на една от най-известните книги за сънища Густав Милър е сигурен, че ако видите стадо слонове насън, в действителност скоро ще станете собственик на значително състояние. Какъв ще бъде източникът на това богатство, преводачът мълчи за това. Ако в съня има само един слон, ще ви бъде поверена някаква задача, с изпълнението на която ще успеете, макар и леко, да подобрите финансовото си състояние. Съновникът на Феломена обещава големи печалби, ако бял слон дойде при вас насън.

Царевица

Поле със зряла пшеница, според Милър , води до слава и чрез него богатството ще дойде при вас. Да видите или държите зърно без черупка в ръцете си – освен богатство ви очакват много удоволствия.

За китайските преводачи всякакви добри неща се предвещават, както можете да предположите, от сънища за ориз. Съновникът на Феломена също вижда такъв сън като предвестник на успех и богатство, но при условие, че работите усилено и оризът в съня ще бъде чист и снежнобял. В съновника на Лоф да видите ориз насън означава комфортен живот, ако се опитате да изпълните всички задачи навреме или още по-добре, бъдете една крачка пред конкурентите си. Според Милър момиче, което готви оризови ястия в съня си, много скоро ще може да си позволи да харчи повече. Нострадамус вижда значително увеличение на вашето финансово състояние в сънища, където купувате ориз.

Мед

Да видите и ядете тази сладост насън, според Милър, означава да спечелите не само богатство, но и истинска любов. Съновникът на Феломена предсказва получаването на наследство, изплащане на дълг или загуба на пари, ако видите много мед насън.

Крава

Според съновника на Милър, да видите процеса на доене означава да спечелите състояние, но медиумът Хасе пророкува получаването на наследство за онези, които сами доят крава насън. Ако героинята на вашия сън е дебела крава, тогава, според госпожица Хасе, богатството със сигурност ще ви очаква. Според мюсюлманския съновник, пасенето на крава означава да станете едно стъпало по-високо в социалната стълбица, да спечелите слава и, добре, да увеличите доходите си. И славянският съновник вижда знак, че ще получите наследство в сънища, където крава се опитва да ви прободе.

Мляко

Баня с мляко не само има благоприятен ефект върху състоянието на кожата, според древните вярвания. В съновника на Степанова вземането на вана с мляко означава придобиване на богатство. Милър предсказва укрепване на финансовото състояние на семейството чрез увеличаване на приходите, ако пиете мляко насън. Според съновника на Хасе, пиенето на мляко насън означава да сте на път към укрепване на финансовото си състояние, което означава, че сте намерили работата на живота си (или скоро ще я намерите).

Мръсотия

Да видите мръсна вода насън, да се изцапате или да паднете в калта – за много тълкуватели подобни истории обещават негативни последици. Нострадамус обаче предсказва големи печалби и като цяло успешен ход на бизнеса за тези, които измиват мръсотията от ръцете си в сънищата си.

Птици

Ако в съня има диви птици, това може да има благоприятно тълкуване. Например, Милър вижда изгодно завършване на транзакции или добри заплати, ако сънят съдържа птици, летящи в небето. Ако хванеш птица, значи ще преживееш и финансов успех. Птица, рееща се в небето, също мечтае за финансово благополучие, според ведическата книга за сънища.

Бръмбари

Повечето тълкуватели на сънища смятат появата на бръмбари в съня за не много добър знак. Ако обаче това са бели бръмбари, тогава, според съновника на Милър, вашето състояние ще се увеличи – и колкото повече бръмбари има в съня, толкова по-значими ще бъдат паричните постъпления

Водещи

Най-четени