За българския шпек, ама правичката 24.01 | 15:15
С какво ни "обогатява"

Предвид леката провокация в заглавието дамите може би ще останат донякъде разочаровани, че в този текст действително ще си говорим за шпековия салам и колбасите в частност. А не за качествата на интимните части на мъжкото съсловие.
Та, колбасите – тези китни салами, за които множество българи знаят колко са фалшиви, но в същото време ги и похапват начесто.
В материала на Kulinar.bg ще откриете повече за качествените съставки на колбасите у нас, откъде идва "месото" в тях и с какво съответно ни "обогатява" то.
И не на последно място какво попада в организмите ни, заедно с апетитно изглеждащата саламка за закуска или кебапче за обяд.
Действително любопитния и полезен материал можете да прочетете в Kulinar.bg.
Водещи
-
Започват сезонните намаления в Гърция, има глоби за подвеждане на клиентите
Днес на повечето магазини са посочени намаления до 50%
14.07 | 14:39
-
Честито, софиянци! Нощните автобуси тръгват към летището
Променя се маршрутът на рейсовете по линия №4
14.07 | 14:30
-
Над 25 къщи са изпепелени вече в бургаската вилна зона
Живущите в цялото вилно селище продължават да се евакуират
14.07 | 14:20
-
Съпругата на Коцев: Не ми дадоха да се свържа с адвокат
Преживях няколко шока, разказа Камелия Коцева
14.07 | 14:10
Най-четени
-
Надежда Йорданова: Подготвяме вот на недоверие през септември
Йорданова изрази мнение предстоят ли нови избори в страната.
14.07 | 09:59
-
Тежка година за българското овощарство – след катастрофалните загуби при черешите, сега и реколтата от праскови
Последният удар идва от бурята в Сливенско, придружена с ветрове със скорост до 100 км/ч,...
14.07 | 10:59