За българския шпек, ама правичката 24.01 | 15:15
С какво ни "обогатява"
Предвид леката провокация в заглавието дамите може би ще останат донякъде разочаровани, че в този текст действително ще си говорим за шпековия салам и колбасите в частност. А не за качествата на интимните части на мъжкото съсловие.
Та, колбасите – тези китни салами, за които множество българи знаят колко са фалшиви, но в същото време ги и похапват начесто.
В материала на Kulinar.bg ще откриете повече за качествените съставки на колбасите у нас, откъде идва "месото" в тях и с какво съответно ни "обогатява" то.
И не на последно място какво попада в организмите ни, заедно с апетитно изглеждащата саламка за закуска или кебапче за обяд.
Действително любопитния и полезен материал можете да прочетете в Kulinar.bg.
Водещи
-
Самоубийство в центъра на София
Жертвата е 54-годишен столичанин, който е скочил от петия етаж на блок на бул. "Янко Сакъзов"
14.01 | 17:45
-
Кои епископи са в листата за избор на нов Видински митрополит
Списъкът от имена беше гласуван на заседание на Светия Синод
14.01 | 17:16
-
Мартин Елвиса ли е вторият Ерген?
луксозната вила в Шри Ланка, където снимат „Ергенът“
14.01 | 17:00
Най-четени
-
Днес, 14 януари, ромската общност отбелязва един от най-значимите си празници - Василица,
В утрото на Василица малките сурвакари обикалят съседските домове, благославяйки за здраве,...
14.01 | 08:55
-
ПП предлага промени в закона за приходите и разходите до приемането на Бюджет 2025-а
Поправките в законопроекта на служебния кабинет се внасят преди второто четене на Закона в...
14.01 | 14:20
-
Изборът на нов главен прокурор: Какво ще се случи на 16 януари
Новият главен прокурор следва да бъде на поста за следващите седем години
14.01 | 11:45