Знаете ли какво е стър-фрай? 02.04 | 16:14
Няколко полезни урока

Ако обичате да готвите, сигурно сте чували за тази техника за пържене на уок тиган. Разбира се, тя е наследена от китайската кухня и напоследък става все по-популярна.
Ще се намерят готвачи, които намират тези тигани за по-ефективни за западняшката кухня поради редица причини. Ако сте опитвали храна, приготвена на такъв тиган, сигурно знаете, че тя е по-вкусна.
Интересно е, че храната освен вкусна, става и много бързо. А, днешно време с този забързан начин на живот, какво по-хубаво от вкусна домашна храна, която е бързо приготвена.
Ако искате да експериментирате в кухнята с помощта на този тиган, е хубаво да спазвате няколко общи условия. Вижте кои са те в Kulinar.bg.
Водещи
-
Живия Нострадамус: Разкол очаква църквата след смъртта на папата
Ще паднат и строго пазените тайни на Втикана, пророкува Атос Саломе
23.04 | 18:12
-
Премиерът: Има шанс да получим пари по втория транш на ПВУ
Той добави, че вицепремиерът Томислав Дончев много ясно е обяснил какъв е подходът, какви са...
23.04 | 18:09
-
Сакскобургготски: Паркът "Врана" загива, вече не е гора, а джунгла
Това пишат от секретариата на Царското семейство
23.04 | 18:03
Най-четени
-
Второ земетресение на Балканите е регистрирано през днешния ден
Трусът е с магнитуд 5.0 по скалата на Рихтер.
23.04 | 15:15
-
Фирмите продават "овче" сирене с над 60% краве мляко
Решението на КЗК може да бъде обжалвано пред Върховния административен съд в 14-дневен срок.
23.04 | 10:59
-
Явор Божанков вече е част от "Демократи за силна България"
Това стана ясно от публикация във фейсбук на ДСБ в Бургас, в която се обявява приемна на...
23.04 | 14:30
-
Българска делегация, водена от Росен Желязков, ще бъде на погребението на папа Франциск
В делегацията ще участват още вицепремиерите Атанас Зафиров и Гроздан Караджов.
23.04 | 10:15