Какво не знаем за Кейт Мидълтън? 08.05 | 14:48

Нейно хоби е фотографията, а Джордж Вашингтон е неин осми братовчед

От iNews.bg

Красива, стилна, интелигентна, приветлива и винаги усмихната. Това са основните неща за графинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, които са известни на всички. Тя е част от прекрасно семейство, а историята на живота й сякаш е взета от книжка с приказки. Всяка нейна стъпка пред обществото, всеки нов тоалет, всяко нейно действие попадат в новините ежедневно, но знаем ли всъщност коя е Кейт? Това е въпрос, който подбужда любопитството на хиляди хора по света. Ето някои от малко известните факти за нея, събрани от Новини Лондон.

Кейт е голяма почитателка на изкуствата и има изключителен усет и талант в областта. Учила е история на изкуството в университета "Сейнт Андрюс”, след което е специализирала още една година във Флоренция.

Много обича фотографията. Нейно хоби е да прави снимки, а в последно време любимите й музи са очарователните й деца – Джордж и Шарлот, които вече се сдобиха със серия прекрасни портрети, направени от нея.

Може да е британка, но всъщност има роднински връзки с първия президент на САЩ Джордж Вашингтон. Той е нейн осми братовчед по бащина линия.

Често роклите, с които се появява на публични събития, се разпродават за минути, след като бъдат публикувани нейни снимки с тях.

Един от любимите сериали на Кейт е "Имението Даунтън”. През 2015 година тя дори получава възможността да посети снимачната площадка на хитовата продукция. Разгледала е тоалетите, както и местата, където гримират и оправят прическите на актьорите, след което се е срещнала със самите тях.

Носи всякакви цветове дрехи, но любимият й е белият. Всъщност самата тя твърди, че няма любим цвят, но и че ако трябваше да избира, би посочила бялото.

Голям фен е на аксесоарите, особено на шапките (притежава най-малко 40).

Кейт е привърженик на здравословното хранене, но много обича сладките изкушения, особено пудинга.

На галено нарича съпруга си принц Уилям "Големия Уили” (Big Willie).

 

Стойността на годежния й пръстен се е покачила десетократно от последния път, когато принцеса Даяна го е носила. Стойността му през 1981 година, когато принц Чарлз се сгодява за Даяна Спенсър, е възлизала на 60 000 британски лири. Днес само камъкът струва 300 000 британски лири.

Водещи

Най-четени