Как се прави агнешко на пещ? 20.04 | 16:07
В с. Вълче Поле пекат мръвката 4 часа

От рано сутринта в Хасково традиционните за празника агнета се вътрят на шиш.
За да се изпече близо 25-килограмовото агне са необходими поне 5 часа. На село Вълче Поле, обаче предпочитат агнешкото да приготвят на пещ.
Месото се овкусява със сол, черен и червен пипер и се добавя джоджен, толкова разкриха местните майстори.
Великденското агне се пече във фурната близо 4 часа.
Още няколко идеи за вкусно агнешно можете да намерите на страницата на Kulinar.bg. Как да приготвите пълнено агнешко бутче по македонски, вижте тук. В случай че предпочитате нашенска рецепта, ви предлагаме пълнена агнешка плешка.
Водещи
-
Симеон Дянков: България може да спечели от търговската война
Бъдещето на българската икономика
08.04 | 11:15
-
Държавата отпуска 2 милиона лева на производителите на картофи
Размер на подпомагането
08.04 | 10:59
-
Яйца и българско агнешко - колко ще ни струва великденската трапеза
Провокиран да коментира новините от Гърция, Иванов изтъкна, че не можем да уеднаквяваме...
08.04 | 10:45
-
Тръмп изрази своето недоволство от руските бомбардировки
"Имаме срещи с Русия, имаме срещи с Украйна и изглежда, че позициите малко се сближават, но не...
08.04 | 10:30
Най-четени
-
Василев:Строежът на "Хемус" между Велико Търново и Варна може да се забави заради липсващ ОВОС
Политическа обстановка
08.04 | 08:40
-
Древно поверие: Слънцето и Луната се срещат днес
Последна седмица преди Страстната седмица
08.04 | 09:15
-
Димитър Маргаритов би приел да е служебен премиер, ако се наложи
Изслушването на кандидатите за национален омбудсман в парламентарната комисия за прякото...
08.04 | 09:59
-
Атанасов: Ще има основание за вот на недоверие, правителството още не е показало защо трябва да го искаме
Той беше категоричен, че върху случая има политически чадър. „Очевидно е, че е от...
08.04 | 09:29