Кога телефонният ни номер носи късмет 09.02 | 12:35

Числата определят посоката на нашия живот

От Надежда Стоянова

Въпреки скептицизма на много хора, запознатите с нумерологията добре разбират "магията на числата". И докато астрологията гадае съдбата и същността ни благодарение на планетите и тяхната подредба, тук прогнозите се дават на база взаимовръзките между числата от рождената дата и вибрациите в името. Така се прави анализ на нашето минало, настояще и бъдеще.

Но, както знаем, числата около нас са навсякъде. Оказва се, че дори телефонният номер също има сериозно влияние върху нашия живот. Затова специалистите съветват да сме изключително прецизни, когато си взимаме нова сим карта.

"Номерът, щом става въпрос за телефон, трябва да бъде отнесен към числото на човека. Всеки човек трябва да си знае какви са му основните числа – път в живота, душевен стремеж, личност, израз, за да могат тези числа да се нагласят към телефона", обясни нумероложката Ели Маринова в "Денят отблизо с Мира" по БНТ.

Ако искате да проверите какъв късмет ви носи вашият номер, съберете цифрите, така че да получите 1-цифрен резултат. Ето и тълкуванието.

1 – показва Божествената същност. Това е цифрата на хората със собствен бизнес, но носи лош късмет на учениците и студентите.

2 – много щастливо число. Ще ви върви в любовта.

3 – носи късмет на актьори, музиканти, водещи, писатели.

4 – щастливо число само за лекарите и медицинските сестри.

5 – идеално число, ако обичате да пътувате. Символ на свободата и новите места.

6 – числото на работещите.

7 - числото на самотните, които искат да се влюбят.

8 – едно от най-щастливите числа. Носи късмет, дава богатство и сбъдва мечти. 

9 – носи късмет на хората с характер, тези които знаят какво искат от живота.

Водещи

Най-четени