Кошмарните признания на сервитьорите 15.10 | 12:39

За това какво точно ядем и пием

От Ивайло Коралски

Хората, гледали култовата лента на Финчър "Боен Клуб", вероятно помнят сцената с ресторанта, в който работиха главните герои. И по-точно начинът и съставките, с които сервираха храната на нищо неподозиращи клиенти.

За тези, които не са гледали филма, съставките бяха под формата на екскременти, урина и какво ли още не.

В следващите редове ще откриете откровените признания на различни руски сервитьори, като ви уверяваме, че и при нас, в България, е така.

Малки тайни:

1. Специалният коктейл, който всеки барман предлага, се приготвя от остатъците от най-евтиния алкохол и всеки път е с различен вкус според това, което е останало по дъното на бутилките. Въпреки това никой не забелязва, защото се консумира от порядъчно подпийнали хора.

Стела, сервитьорка в стриптийз-бар

2. В нашия ресторант всеки ден се предлага шведска маса със свежи продукти. Когато клиентите ги пооберат, масата се допълва с остатъците от миналия и по-миналия ден...

Лидия, сервитьорка в ресторант

3. Веднъж управителят ме накара да изстъргвам плесен от престоялите сладки.

Наталия, 22 години, работи в италиански ресторант

4. Постоянно наливаме по-малко алкохол. Вместо 50 грама сипваме 30 - това е абсолютно незабележимо, а печалбата е двойна.

Алексей, барман

5. Тъй като съм в системата, когато отивам на кафе, винаги си поръчвам напитките в оригиналната им опаковка, а не в чаши. Ледът го изисквам отделно.

Анна, 24 г., 3 години стаж в кафе-бар

Още ужасяващи признания, в Div.bg.