Магия! Как да си направите едновременно сварени и бъркани яйца. В черупки (ВИДЕО) 16.01 | 13:11
Изключителен номер
Почти не съществува българин, който да не обича да хапва яйца. Под каквато и да е форма.
Не на последно място, защото са храна, която се приготвя адски бързо, но може да засити щателно стомасите ни.
Какво ще кажете обаче за бъркани яйца, които се приготвят директно в черупката? И тиган въобще не се използва? И всъщност са едновременно сварени и бъркани?
Звучи като пълна измишльотина, но си е съвсем реална рецепта. Доста алтернативна такава, но по силите на почти всеки човек.
Въпросната, плюс видео, можете да откриете в Kulinar.bg.
Водещи
-
Браншовият съюз на хлебарите предупреди за ценови шок през 2026 година
Новите такси на БАБХ
21.11 | 09:45
-
Заплащането за 31 декември и 2 януари ще е различно
Работещите по график - при сумирано изчисляване на работното време, по време на официалните...
21.11 | 09:30
Най-четени
-
Жълт код в 18 области у нас за силен вятър
21.11 | 07:58
-
Заплащането за 31 декември и 2 януари ще е различно
Работещите по график - при сумирано изчисляване на работното време, по време на официалните...
21.11 | 09:30