Младоженец спечели булката си на карти 20.10 | 12:04

От iNews.bg

Младоженец спечели булката си на карти. Изиграва козовете си и вместо сам в квартирата си се прибира с бъдещата си булка.

Къде на шега, къде на истина историята остава завинаги в любовното досие на Ники от Казанлък и неговата любима Валентина от Велико Търново,  която също като него е на 29 години. На заветната дата 10.10.2020 година двамата сключиха брак на любимото си място - Римския стадион в Пловдив.

"Беше 2015 година, когато се запознахме на един купон в София. Тогава седнахме да играем един срещу друг и аз и казах, че ще я спечеля на карти. И ще бъде с мен, ако загуби. Така се случи. Валентина се оказа от губещата страна. Макар да няма ясен спомен на какво точно играхме. Нямаше изобщо да отида на събирането, ако домакинът не ме беше обезоръжил с хубаво домашно вино което предложи. Отидох за пивко вино, а се върнах се със съпруга. Но пък най-милата и най-хубавата", споделя с усмивка пред "България днес" Николай.

От друга страна половинката му Валя, като истинска жена отлично помни картата, която издънила работата. Партньорът й в играта Иван трябвало да играе двойка пика но вместо това хвърлил на масата двойка спатия.

Така Валентина загубила играта, но спечелила любовта. Оттогава до днес двамата живеят в столицата. Николай работи във фабрика за етикиране на храни, докато Валентина от години се труди в голяма ветеринарна клиника, а по-късно напуска и се меси в IT сферата.

Водещи

Най-четени