Няколко клика показват колко процента е вероятността коронавирусът да ви погуби (ЛИНК) 29.03 | 10:15

Група млади учени използва момента и създаде сайт, където всеки с няколко клика може да разбере какъв е "шансът" му да бъде погубен от COVID-19. Трябва просто да посетите адреса в нета и да попълните няколко "тикчета" с въпроси мъж или жена сте, от коя страна, на колко години и какво е здравословното ви състояние

От iNews.bg

Настанаха времена, в които паниката изпълни съзнанието на преимуществената част на хората по света. Почти всички са в ужас от вируса-убиец. Някои спазват карантината, други безхаберно я нарушават безпричинно, трети пък фанатично спазват лична хигиена и внимават. Ясно е, че когато си изправен пред невидим враг, то страхът е още-по осезаем. Хората следят статистиката, която показва как се разпространява коронавивусът из планетата. 

В същото време група млади учени използва момента и създаде сайт, където всеки с няколко клика може да разбере какъв е "шансът" му да бъде погубен от COVID-19. Трябва просто да посетите адреса в нета и да попълните няколко "тикчета" с въпроси мъж или жена сте, от коя страна, на колко години и какво е здравословното ви състояние. Има и постоянно обновяваща се графа съз заразените и изгубилите борбата с вируса, както и колко са оздравели.

ПРОВЕРЕТЕ КАКВА Е ПРОЦЕНТНАТА ВЕРОЯТНОСТ КОРОНАВИРУСЪТ ДА ВИ УБИЕ ТУК

Водещи

Най-четени