Октомври е месецът на пицата! Или как да отслабваме с пица? 03.10 | 14:11

Ако веднъж седмично ядете, няма да напълнеете и ще сте щастливи

От iNews.bg

Може и да не повярвате, но е факт! Изследване, проведено в Лондон, разкри, че яденето на пица води до загуба на излишни килограми. Не, това не е шега! Важното е да знаете кога и как да консумирате любимата храна. В реалността диетите са кошмар, а лишението от любими ястия, води до депресии. Октомври е месецът за пицата, в който спокойно може да си позволите поне веднъж седмично да хапнете по няколко парчета, съобщава foodpanda, цитирана от БГНЕС.

Изследването показва, че ако веднъж седмично ядете пица, вие няма да напълнеете, а ще се чувствате много по-мотивирани и щастливи. Неделя е най-подходящият ден за това, защото тогава тялото ни се подготвя за новата работна седмица.

В резултатите от изследването пише, че ако хората си хапват пица два пъти в седмицата до 13.00 часа наобяд, това няма да повлияе на килограмите, а напротив, ще стимулира организма да започне да гори калории. Разбира се, диетата с пица не включва преяждане с вредни храни през останалото време на деня.

Добре е да се има предвид, че най-здравословната пица е тази, която съдържа качествено брашно и пресни продукти - домати, моцарела, пресен босилек и зехтин.

Тези, които съдържат лютиви подправки, също са подходящи за хора, които искат да бъдат здрави и с добра визия. Лютото е сред най-подходящите вкусове за борбата с килограмите.  

Водещи

Най-четени