Рускини се събличат заради Медведев - бил хубав мъж 04.08 | 20:48

Младите и дръзки дами последваха примера на движение от руски красавици, нарекло се Армията на Путин

От Кремена Бедерева

Две млади рускини се съблякоха днес в центъра на Москва и позираха само по бикини пред десетки журналисти и фоторепортери, за да изразят подкрепата си за руския президент Дмитрий Медведев, предаде Франс прес.

Младите и дръзки дами последваха примера на движение от руски красавици, нарекло се Армията на Путин, което призова неотдавна рускините да разкъсат дрехите си в знак на подкрепа за руския премиер.

Под наслов "Аз наистина харесвам Путин" наскоро рускини организираха миене по бански на коли руско производство в центъра на Москва, отново в знак на подкрепа за премиера, припомня БТА.

Двете разсъблекли се днес девойки отрекоха, че с акцията си искат да подкрепят евентуална кандидатура на Медведев за президентските изборите през 2012 г. Те казаха, че по този начин изразяват съпричастността си към неотдавна приет по инициатива на президента закон, който ограничава консумацията на бира в Русия.

Двете активистки приканваха минувачите на площад "Пушкин" да изпразват бутилките си с бира във ведро. В замяна сваляха по една от дрехите си при всяка излята бира.

Момичетата подчертаха, че харесват всички инициативи на президента. Те определиха Медведев като хубав мъж и представителен управник и посочиха, че точно такива политици се нравят на хората.

Водещи

Най-четени