Седмичен таро хороскоп 22.09 | 16:58

Вижте какво можете да очаквате от 23 до 29 септември

От iNews

Овен - Шестица мечове

Наука

Предстои ви първата стъпка в неизвестна посока. Правите смел опит за подобряване на сегашната ситуация, която ви заобикаля. Разкъсвате оковите на ежедневието, избягвате някаква опасност. Необходимо е да положите повече усилия, но прогресът е започнал. Виждате светлина в края на тунела. В очакване сте на нещо ново и хубаво. Много от вас през този период ще пътуват в чужбина или по вода.

Телец - Седмица чаши

Илюзия за успех

Силни и противоречиви желания ще ви обхванат през този период. Необходимо е фантазиите ви да станат по-практични. Положете повече усилия, за да се превърнат надеждите и желанията ви в нещо повече от празни мечти. Въвлечени сте в странна ситуация, чувствате се дезориентирани и объркани. Внимавайте с алкохола и всякакви опиати през този период.

Близнаци - Майка на чашите

Майчинство

През този период много от вас ще открият сродната си душа. Предстои ви нова романтична връзка или приятелство. Семейният живот ще е изпълнен с прекрасни любовни отношения, ще бъдете обзети от страст. Ще изпитвате единство и хармония с вашата половинка. За много от вас е дошло времето за по-дълбоко обвързване, поемане на отговорност и задължения. А за свободните – брак.

Рак - Баща на мечовете

Лидерство

Ще получите насока и ще имате възможност да взимате мигновени решения. Трябва да изслушвате внимателно съветите на околните. Много от вас ще проявят завиден професионализъм и опит в работата си. Ще бъдете бляскави и разгромяващи, на моменти дори високомерни, но ще проявявате изключителни аналитични способности и вътрешен самоконтрол. Предстои прекрасен период, в който интелектът и вдъхновението ще бъдат до вас.

Лъв - Шестица чаши

Щастие

Намирате се в носталгичен период, в който е добре да търсите смисъл и радост в простите и малки неща, в ежедневните моменти. Обзема ви емоционална щедрост, постигате успех благодарение на свои контакти и емоционални връзки. Възобновете стари приятелства. Време е да си спомните думите на Божия син Исус Христос – да станете чисти като децата и да посрещате с любов и радост всичко - небето, семейството, приятелите, природата. Така и животът е по-щастлив и лесен.

Дева - Звездата

Надежда

Периодът ще е изпълнен с надежда и оптимизъм, вяра и вдъхновение. Много обещаващи възможности ще има пред всички вас. Перспективите са блестящи, бъдещето изглежда светло и привлекателно. Ще бъдете обзети от творческо вдъхновение, красота и интелигентност. Пречистете себе си духовно, бъдете смирени, непретенциозни и спокойни. Периодът е особено позитивен и е благословен от Твореца и звездите!

Везни - Двойка мечове

Мир

Примирие, баланс и хармония очаквайте през идните дни. Ще можете да си починете след тежката работа. Обременителните задължения са в миналото. Предстои ви период на разрешаване на доскорошни конфликти. Починете си и се наслаждавайте на спокойствието, което ви обзема.

Скорпион - Луната

Мечтания

През този период сънищата ви ще са емоционално заредени и ще оказват силно влияние върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни образи, които понякога ще бъдат едновременно страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате объркани и не на място. Не взимайте важни решения идните дни. Подсъзнанието ви ще работи на пълни обороти. Предстои ви период на самоанализ.

Стрелец - Осмица жезли

Скорост

Продуктивно и позитивно използване на уменията. Съсредоточете енергията си в работата. Време е за усвояване на нови умения или занаят. Полагате упорит труд в дейност, която ви носи задоволство и нови постижения. Наслаждавате се на работата си и постигнатите успехи. Впрегнете силите си в учението или усвояването на нови познания. Добре е през този период да се запишете да учите нещо ново, което ще ви бъде полезно в бъдеще и ще ви носи благоприятни резултати.

Козирог - Жрецът

Традиция

През този период ще имате възможност да покажете лидерските си качества.

Придържайте се стриктно към традициите, макар и те да са отживели времето си. Спазвайте стриктно всички процедури, ако заемате висок пост. Служете и помагайте на останалите, които търсят мъдростта ви и се нуждаят от вашето познание. Някой, който заема висок пост, може да ви помогне в дадена ситуация. Възползвайте се да впрегнете вашите сили и познания в полза на околните. За много от вас периодът е подходящ за нова връзка или женитба.

Водолей - Петица мечове

Поражение

Обзело ви е пораженческо настроение. Чувствате страх и малодушие. Все едно сте загубили важна за вас битка. Мислите ви са негативни, отстъпвате от принципите си и се примирявате със ситуацията. Съкрушени сте от загубата, която сте изпитали и ви се е случила. Внимавайте, защото злото е открило слабото ви място и се мъчи да ви контролира и саботира чрез униние. Лекът за вас през този тежък период е да бъдете сред приятели, да сте заобиколени от красота и да правите нещата, които ви носят радост.

Риби - Седмица жезли

Смелост

През този период спътници ще ви бъдат смелостта, силата и доблестта. Ще полагате големи усилия, но резултатите за съжаление ще бъдат малки. Трябва да имате много кураж при решаването на проблемите. Желателен е малко по-агресивен подход за това. Отстоявайте позициите си, застанете срещу мнозинството въпреки съпротивата, която усещате. Бъдете верни на себе си, каквото и да се случи независимо от обстоятелствата. Предстои ви напредък.

Маг Розали, "Телеграф"

Водещи

Най-четени