Седмичен хороскоп 26.10 | 14:30

Вижте какво ви очаква до 1 ноември

От iNews

Овен 21 март – 20 април

Денят се свързва с ремонтите, със строителството и фундамента. Поставят се нови основи и в личните отношения, направете предложение и чакайте такова. Родените в третата декада са на прага на нова връзка, но и старата напира да се върне. Сънищата от тази вечер показват дали при вас всичко е наред в секса. Не споделяйте нищо с приятели, подредете си живота. 26-и идва с пътувания и промени, отива си старият начин на живот. На 27-и сменяме времето, дано и изборът ни промени нещата в положителна посока. За 28-и не планирайте екипни инициативи, отложете ги за 29-и, когато всеки е с отбора си. На 30-и уредете имотни процедури. 31-ви е рисков и конфликтен, не влизайте в спорове. На 1-ви до обед постъпете както го чувствате и искате да бъде.

Телец 21 април – 20 май

Днес старото се руши, прекратяват се едни връзки за сметка на други, дава се предимство на новия избор, стартират се нови начинания и проекти, обезпечаващи бъдещето ви и това на децата. Няма да мине без проблеми и сълзи, трудно се късат стари съюзи и трудно се излиза от семейното гнездо, но на някого ще му се наложи. Мислете и действайте в една по-далечна перспектива. На 26-и проблемите са повече за родените след 11 май. На 27-и постигате важна цел, а на 28-и намирате покровител, учител или треньор за вас и децата. На 29-и осъществете перспективни съюзи и сключете нови договори. На 30-и може да намерите търсеното жилище или имот. 31-ви е рисков и обсебващ, нищо ново да не се започва. На 1-ви до обед правите силен ход и уточнявате отношенията.

Близнаци 21 май – 21 юни

В този ден старите връзки се изчерпват от съдържание, върви се към нови варианти за работа и връзка. Ще получите откровение как да спечелите нови съюзници и в каква посока е добре да тръгнете. Но това е и денят на мечешките услуги, някой прекалено силно ще ви стисне в прегръдките си, ако не уточните параметрите на влияние и допуск. Време е да се включат резервните играчи. 26-и е ден за реформи, а ако не ги направите, вечерта ще се сблъскате със стена от неразбиране. На 27-и губите концентрация и действате разсеяно. На 28-и сте включени в тежък кръст на планетни сили, с никого и за нищо няма да се разберете. Успешни са само двустранните срещи. 29-30-и носят късмет и придобивки, постигате важна цел. 31-ви изчерпва сили и варианти. 1-ви носи нов избор.

Рак 22 юни – 21 юли

Край със стария начин на живот. Правите разбор на връзки и приятелства и променяте подхода си към околните. Ще получите откровение коя е правилната посока и накъде е добре да тръгнете. Денят се свързва със строителството и фундамента. Започнете ремонт. Не се опитвайте да задържите статуквото, направете промените, които ще улеснят личния ви и професионален живот. 26-и е ден за преосмисляне на ценностите и преоценка на нуждите. На 27-и всяка цел е постижима, стига да не се разсейваш. За 28-и се препоръчват само двустранни контакти. На 29-и губят соловите играчи. 30-и изисква да се раздели неделимото преди, уредете имотни отношения. На 31-ви смирете апетитите и недоволството, не товарете кръста. 1-ви определя нови приоритети.

Лъв 22 юли – 22 август

Денят носи конфликти, проблеми с техника и транспорт за родените в третата декада. Не играйте хaзартно в отношенията. Може да се наложат промени в плана и резервациите, появяват се нови играчи и клиенти, трябва да реагирате в движение, за да останете актуални и да доминирате в новата среда и в променящите се отношения. Изберете и заемете обезпечаващата бъдещето ви позиция. 26-и променя правилата, започвате реформи. 27-и ви води към целта, концентрирайте се над най-важното. На 28-и всеки изказва мнение и не слуша другите, екипната работа куца. Важните преговори да се провеждат на четири очи. На 29-и работата ви потръгва, сключвате съвместни договори, уреждате документи. На 30-и намирате място и терен за бъдеща дейност. 31-ви и 1-ви са рискови и опасни.

Дева 23 август – 22 септември

Ден с огромна регенерираща сила. До обед може да слушате и да изпълнявате нечии искания и разпореждания, но след това с навлизането на Луната в Дева сте склонни да пренебрегнете съвети и условности и да направите отдавна планираните реформи в отношенията. Някой започва ремонт или дълго отлаганото преустройство на материалната база, с която работи. Осигурете си лични удобства. 26-и ще изправи наведените, примирените и ощетените и ще помогне да промените начина си на живот. 27-и ви води към целта, която ще ви осигури личен просперитет. На 28-и не влизайте в спорове, конфликти и колегиални разправии. На 29-и сте в подходящата среда и екип. 30-и дава шанс да се уреди имотен спор. На 31-ви не излизайте от зоната си на комфорт, а на 1-ви важното свършете до обед.

Везни 23 септември – 22 октомври

Добре е да се включват резервите на пълна мощност. Сега е моментът да завладеете позицията, която ще ви осигури щастие и късмет в бъдеще. Денят се свързва с градежа и строителството. Някой започва да гради новия си дом, а друг вече надгражда в семейните отношения с брак или обезпечаващ бъдещето му договор. Някои връзки ще се разрушат, за да освободят място за нови. На 26-и всеки на своето ниво си осигурява терена и базата, на която ще живее и работи. Направете огледи на имоти. На 27-и вече сте пред желания финал, ще се похвалите с постижение. На 28-и тълпата е неуправляема, водете само двустранни разговори. От 29-и Луната е във Везни в чудесен аспект с Юпитер. Ще приключите успешно дела, ще спечелите конкурс и ще си осигурите финансиране.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в третата декада трудно ще запазят неутралитет и личните си позициите, не оставяйте друг да взима решения вместо вас. Активизирайте се и бъдете инициатор на промените, а не тяхна жертва. Ще се събудите с откровение за правилния избор и за посоката, която трябва да следвате в следващите дни. До вечерта стъпвате на сигурна база и уговаряте бъдещите съвместни инициативи. 26-и налага неизбежни промени, за да останете актуални при новите условия. На 27-и постигате целта си, но се разочаровате от другите. 28-и е ден на неразбории и конфликти, важните разговори да са насаме. На 29-30-и вървите към важни съюзи и успешно работите в екип, лагерите се оформят. За 31-ви не планирайте съвместни инициативи. На 1-ви се очертават странични намеси и провокации.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес е важно да си поемеш отговорностите, да се погрижиш за нуждите на дома и децата и да направиш промените, осигуряващи стабилна база за бъдещето. Ден за реформи, предложете нови варианти на всички нива, вслушайте се в съветите и мнението на близките. Вечерта е натоварена с проблеми и конфликти, странични намеси и събития променят плановете ви за следващите два дни. 26-и е активен и творчески, всяка инициатива носи късмет и ползи. На 27-28-и Луна, Юпитер и Сатурн са в конфликт с Венера от Стрелец. Разпъвани сте на кръст между желания и възможности, между любов и отричане. На 29-и ситуацията се обръща във ваша полза, постигате примирие и вървите напред. 30-и носи имотна придобивка. На 31-ви и 1-ви е време за приключване на стари връзки и дела.

Козирог 22 декември – 20 януари

Денят може и да не тръгне по правилата, но ще завърши по вашите. Стартирайте планираните промени, независимо дали другите ги приемат или не. В момента си осигурявате нужната база и позиция за бъдещето. Включете личните си резерви на пълна мощност. От обед Луната навлиза в Дева, а вие навлизате в силен и творчески период. До 28-и определяте правилата и водите в класацията. На 26-и укрепвайте активно здравето и личните си връзки. 27-28-и ви дават предимства и ви поставят в изгодна делова позиция. Справяте се с проблеми и опоненти и завоювате желаната позиция. Луна и Уран са в перфектни аспекти към Плутон от Козирог. На 29-30-и зависите от подкрепата на приятели, колеги и близки. Обединете усилията си. На 31-ви и 1-ви нищо отговорно да не се започва.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес Луна и Уран са в рискови аспекти спрямо Водолея. Не се отдалечавайте от местата на личния си интерес. Едно пътуване ще ви извади от зоната на личен комфорт и ще предизвика низ от промени, за които може би не сте подготвени. Днес старото се руши, създават се нови връзки и се загърбват дългогодишни приятелства. Време е за промени. Сексуалната ви енергия се събужда. 26-и е рисков за родените в третата декада, не позволявайте друг да ви диктува правилата. На 27-и правите силен ход и затвърдявате позициите си. На 28-и с никого не може да се разбереш, но на 29-30-и изкачвате важен връх в работата и в живота, печелите конкурси, сключвате нови договори и се радвате на признание и любов. За 31-ви и 1-ви не планирайте старт на нови начинания, ще загубите.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на мечката и мечешките услуги. Важното свършете сами, не искайте и не допускайте намеси в ангажиментите и личния си избор. Отстоявайте мнения и позиции, време е да стъпите на нова база и да започнете отдавна планираните промени, които ще ви осигурят личен простор и свобода на избора. Сънищата от тази сутрин показват дали всичко е наред и със сексуалната ви енергия. На 26-и назряват промени, които ще ви вкарат в нова игра в следващите дни. На 27-28-и Луна, Венера и Юпитер образуват кръст със Сатурн от Риби. Налагат се компромиси, предстоят тежки битки, раздели и предизвикателства пред любовта. На 29-и близо до вода ще вземете правилното решение. 30-и ви подсигурява нова база и позиция. На 31-ви сте в грешка, но на 1-ви правите силен ход.

Неда Ивнова, Телеграф

Водещи

Най-четени