Таро хороскоп за седмицата 13.10 | 15:30

Ето какво можете да очаквате от 14 до 20 октомври

От iNews

Овен - Син на камъните

Застъпник

През този период трябва да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с интелект и упорита работа. Обяснете трудните въпроси на околните и ги направете лесни за разбиране. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се променят към по-добро. Знайте, че и младите, и старите се нуждаят от подкрепа и закрила сега.

Телец - Четворка чаши

Смесени емоции

Всичко изглежда скучно и изхабено. Имате желание да продължите напред, но не знаете накъде точно. Изпитвате противоречия за всичко. Очаквате някой да ви стимулира отвън, някой да ви подаде ръка и да ви извади от чувството на затвореност, което ви е обзело. Пътят към нещо по-добро ви изглежда трънлив и труден. Нещата ви изглеждат много по-трудни, отколкото са в действителност.

Близнаци - Син на мечовете

Справедливост

През този период ще притежавате всички позитивни качества на лидер. Ще бъдете напористи и уверени в себе си. Използвайте интелекта, за да откриете най-добрите решения на проблемите си. Прилагайте при необходимост нестандартни и новаторски подходи. Генерирайте нови идеи, действайте с твърда ръка. Използвайте справедливо инструмента на поощренията и наказанията. Търсете баланс във всяка ситуация, ползвайте се с доверието и подкрепата на близките и приятелите си. Едно от основните ви достойнства сега е, че ще виждате нещата в по-различна перспектива. Бъдете готови за много бързо развитие на нещата около вас.

Рак - Еон

Възраждане

През този период ви очакват възраждане и обновление. Мракът отстъпва пред светлината, зараждат се нови неща вследствие на положени от вас усилия. След дългото лутане и незнание по кой път да тръгнете осъзнавате, че средата е най-доброто решение. Настъпва време за промени, изпълнени сте с възторг от това, че сте взели най-правилните решения. Предстои един емоционален период, през който висшите сили бдят над всички вас.

Лъв - Мултивселена

Непривързаност

Пред вас съществуват много възможности. Всеки път си има своите особености. Въпреки че някои пътища изглеждат в началото еднакви, или дори тръгват от едно и също място, те водят до различни върхове. Доверете се на своя вътрешен глас, за да ви подскаже той накъде води вашият собствен път. Насочете своята енергия и интелект право към целта. Бъдете обаче много внимателни в избора на направлението към нея. Животът има особено чувство за хумор.

Дева - Петица чаши

Разочарование

Самота, страдание и мъка ви обземат през този период. Попадате в повърхностна любовна връзка или брак. Изпитвате разочарование и съжалявате за вашите неосъществени мечти. Необходимо е да отчетете загубите и да се фокусирате върху това, което още имате. Не позволявайте на болката и страданието да ви завладеят напълно. Вземете си отпуска, отидете на място, което ви зарежда с енергия и се чувствате добре.

Везни - Седмица камъни

Поражение

Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата, в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат да доведат до загуба на недвижимо имущество или банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност или слабост. Тъпчете на място. Нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните. Почивайте повече и ограничете контактите с околните.

Скорпион - Висшата жрица

Медитация

През този период търсите наставления и знания. Вдъхновени сте и ви връхлитат вълни от мъдрост, които оказват благотворно влияние на всяко творческо, артистично, езотерично или научно начинание. Разчитайте на себе си и собствените сили. Съзнанието ви става по-възприемчиво. Чрез медитация ще получите нови отговори на вашите въпроси.

Стрелец - Тройка чаши

Излишък

Бурно изразявате емоциите си. Обсъждате с другите вашите чувства. Мислите, че сте уникални и неповторими. Трябва обаче да правите компромиси с другите и да проявявате съчувствие към тях. За един проблем ще намерите неочаквано решение. Ще се чувствате емоционално излекувани, здрави и щастливи. Очаква ви събиране на мило тържество със семейството и приятелите ви.

Козирог - Слънцето

Живот

Щастие, лекота, енергичност, оптимизъм и успехи ще ви съпътстват през този период. Ще имате ясен поглед върху нещата. Разбирате същинските желания на сърцето, радвате се на красивия и семпъл живот. Осъществявате необичаен проект, постигате творчески успехи. Имате добро здраве, приятелство, активен живот, сигурност и безопасност.

Водолей - Осмица мечове

Вмешателство

Поведението и присъствието на другите смущават душевното ви спокойствие. Чувствате се блокирани, сякаш пред вас има препятствия, които не можете да преминете. Моментът е кризисен за вас. Изпитвате страх да поемете отговорност за пътя, по който трябва да минете. Изолирате се и се чувствате неспособни да се изправите на крака. Реалността понякога е груба, но трябва да съберете сили, за да се справите и да продължите напред.

Риби - Колелото на съдбата

Шанс

Пред вас предстои непредсказуемо развитие на нещата. Колелото на съдбата се завърта и това е повратен момент за вас. Каквото и да ви очаква, бъдете готови да го посрещнете. Засилва се цялата енергия около вас, защото имате да извървите дълъг път. Бъдете активни през този период, взимайте инициативата в свои ръце, действайте със замах. Сега за вас започва нов житейски цикъл, в който е важно да приемете нещата такива, каквито са.

Маг Розали, "Телеграф"

Водещи

Най-четени