Точен мерник! Силно желан от Левски и ЦСКА национал отстреля огромна дивя свиня и стана скандал 31.12 | 10:15

"Какво бихте направили, ако видите това нещо да тича срещу вас? Приключвам годината с трофей", е написал националът на България Кристиан Димитров

От iNews.bg

Цунами от негативни коментари заля социалните мрежи, след като звездата на Ботев Пловдив - Кристиан Димитров, пусна в своя фейсбук снимка, на която гордо позира с ловен трофей, който лично е отстрелял.

"Какво бихте направили, ако видите това нещо да тича срещу вас? Приключвам годината с трофей", е написал националът на България, за когото Левски и ЦСКА дават мило и драго, за да имат в състава си.

Точният мерник на Кристиан е повод за гордост и з анеговите авери-авджии край Девин. Те са убдени, че дивата свиня, която футболистът е "гътнал" е без аналог у нас  през ловния сезон, що се отнася до големина.

Трофеят обаче донесе куп коментари, които неодобряват постъпката на младата надежда на родния футбол. Има вече дори групи във Фейса, които зоват за сурово наказание на Димитров. Други пък се чудят защо той не е взел предвид известността си като е популяризирал фотоса.

Водещи

Най-четени