Хороскоп за неделя, 11 август, пари и успехи за Скорпиона и Козирога 11.08 | 10:57

Неделният ден е отличен за инвестиране и създаване на нови бизнес начинания

От iNews.bg

ОВЕН

Сполука, но и проблеми

Раздвижете се днес, трябва да помислите за физическата си форма.

Чист и светъл ден, през който основното условие е да поддържате в себе си хармония и равновесие. Силно ползотворна и точно толкова нервна, неделя алармира за повишено внимание в деловите взаимоотношения, които се характеризират с хитрост, измами и тотална проява на емоции. Денят носи и проблеми, както непълна реализация, но това да не ви смущава. 

ТЕЛЕЦ

Успех в партньорска и съдружна работа

Всичко днес ще зависи в голяма степен от самите вас. През днешния ден на справедливост и духовното пречистване не бива да се говори с висок глас и да се демонстрира безцеремонно поведение. Реализацията на цели в партньорство или съюз с някого, ще гарантира вашата делова сполука през този ден. Разполагате с добър късмет, но и взаимоотношенията ви следва да се градят на честност и почтеност.

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от дестабилизация

Очаква ви натоварен ден, защото от вас се очаква да свършите доста неща у дома. Направете си самооценка и духовно пречистване, за да откриете слабостите и грешките си, които да избягвате в бъдеще. Влияния, предизвикващи  повишена емоционалност, нервни реакции и видима раздразнителност, формират вашия ден по същия начин, по който той ще се развие и за останалите. 

РАК

Пазете се от враговете си

Привлечени сте от новости и няма да се колебаете да ги приложите по свой начин в живота си. Много неща днес излизат на светло, от което ще последват развития - за всеки в различна посока.  Неделя е успешна за Раците, но е задължително да повишите вниманието си към околните и най-вече към онези от тях, отношението на които е злонамерено и са хитри, и коварни към вас. 

ЛЪВ

Успех

С нищо няма да останете изненадани, подготвени сте за всякакви ситуации. Проявеното ви упорство и творческо въображение улесняват професионалните ви и лични дела. Показателите за вашия успех в неделя са значителни. Причина за това е силният късмет, с който ви дарява неделя. Не е изключено да се сблъскате с провокации и измами в деловите среди. 

ДЕВА

Хубави постижения

Около вас има хора, които с готовност ще ви предложат услугите си, стига да не ги отхвърляте. Това е ден на справедливост и духовно пречистване. Денят е много добър за успешна реализация в материалната сфера, а за мнозина от зодията настъпва нов етап за разгръщане в сферите на бизнеса. Има вероятност това начало малко да се забави поради пречки, но в условията на действащите обстоятелства, амплитудата не е голяма.

ВЕЗНИ

Овладейте напрежението

На много от вас късметът днес ще се усмихне и по-бързо и лесно реализирате своя мечта. Ще се чувствате добре и в мир със себе си, ако запазите спокойствие и бъдете умерени във всичко. Условия за успешна реализация има и не е трудно да се възползвате от тях, но е задължително да сте активни, и да не пестите усилията си. Другият важен фактор за осъществяване на целите е спокойствието. 

СКОРПИОН

Много добър ден

Решителността и находчивите ви действия ви носят очакван успех. Развитията през днешния ден насърчават творческите ви търсения, дават ви сили и енергия да успявате в начинанията си. За Скорпионите е характерен силен успех в неделя.  В това определение се включват контактите с делови цели, паричните постижения, реализацията на лични цели и партньорството. 

СТРЕЛЕЦ

Влиятелна подкрепа

Ще срещнете разбиране и по-лесно ще ви се отдава да убеждавате някого в правотата на предложенията си. Старайте се да живеете без крайност в мисленето и поведението си, за да не се отрази негативно на психиката ви. Подкрепата от страна на влиятелна личност за реализация на целите, е най-силната характеристика в неделя за Стрелците. Денят е твърде успешен за осъществяване на делови цели.

КОЗИРОГ

Финансови и делови успехи

Ако прекарате деня в къщи рискувате да не намерите спокойствието, което търсите. С труда, вниманието и насоките ви сте съумели да повлияете положително на онези, за които милеете и успехите им ви радват,. Успешен ден за парични печалби и делови постижения, но и неприятности в опитите ви да решите благополучно личен въпрос, или във връзка със здравословното състояние в момента.

ВОДОЛЕЙ

Добро начало за нова реализация

Отношенията с партньора ви носят добро настроение и ви карат да не мислите за грижи и проблеми. Умерени в желания и балансирани в действията си, ще преминете през днешния ден спокойни и защитени от конфликти. Изключително благоприятен ден, който ясно подчертава деловата сполука и финансовите успехи на Водолеите. Много силен успех ще завоюват онези представители от знака, които ще се насочат към нещо ново. 

РИБИ 

Напълно успешни

На повечето от вас им предстои да си изберат нов път днес. Подчинени на истината, изразявайте становище и позиции, но се въздържайте от конфликти. Шансът на Рибите за реализиране на хубави сделки, за успешно провеждане на преговори и за осъществяване на интересуващи ги контакти е особено силен през този ден. Безспорен факт е, че мнозина ще стабилизират позициите си, или ще постигнат значителен успех чрез административна инстанция.

 

 

Водещи

Най-четени