Яна Маринова сменя Алекс Сърчаджиева като водеща на риалитито "Игри на волята" 25.06 | 09:15

Яна е сред малкото актриси у нас, които не се притесняват сами да си правят каскадите. Снимките на предаването вече са започнали

От iNews.bg

Хитовата и безумно секси актриса, която мокри сънищата на хиляди мъже - Яна Маринова, ще смени колежката си Алекс Сърчаджиева като лице на риалити формата "Игри на волята". Вдовицата на Иван Ласкин вече призна, че къса с Нова телевизия и няма да вземе участие във втория сезон на предаването. Самата Маринова пък не вдигна мобилния си телефон, за да внесе повече яснота по темата. Яна е първата опция на продуцентите. Брюнетката е идеална за водеща на предаването, тъй като е изключително запалена по спорта, обича адреналина и е изключително подготвена за тежките битки, които да показва на участниците. 

Яна е сред малкото актриси у нас, които не се притесняват сами да си правят каскадите. Снимките на предаването вече са започнали. Кандидатите, явили се на кастинг, са десетки, издават от екипа. Снимките отново ще бъдат край Царево, но плажът е различен в сравнение с миналата година. Първо ще се снима на Силистар, а по-късно участниците ще бъдат настанени на един от най-малките плажове в района - Попския. Той е дълъг едва 150 метра, което значи, че игрите няма да бъдат толкова тежки физически. 

В същото време феновете приеха на нож смяната на Алекс. Според част от тях вдовицата на Ласкин се е справила добре като водеща и е трябвало да води и новия сезон на шоуто, пише България днес".

Водещи

Най-четени