"Непобедимите" по български 11.08 | 09:18

Втората част на екшъна, продуциран от Силвестър Сталоун, ще се снима у нас

От Кремена Бедерева

Холивудската звезда Силвестър Сталоун строи мост над река Осъм, до Деветашката пещера край Ловеч, съобщава sever.bg.

Повод за новия градеж са снимките на най-скъпата суперпродукция, снимана у нас -  "Непобедимите 2", които ще започнат в средата на септември. Мостът е съвсем истински, а не бутафорен декор, и актьорът възнамерява да го подари на българската държава.

Впечатлен от личността на Бойко Борисов, когото познава от посещението си у нас преди три години, когато сегашният премиер бе кмет на София, Сталоун смята да го покани за откриването на моста - както и гласи "традицията", запазена за премиера - да отреже лентичката при откриване.

В "Непобедимите 2" имената си ще запишат плеяда екшън-герои от Холивуд. Освен 65-годишният продуцент и изпълнител на главната роля Силвестър Сталоун, участие в лентата ще вземат още Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Мики Рурк, Чък Норис, Джон Траволта, Ерик Робъртс, Жан-Клод ван Дам, Джет Ли, Долф Лундгрен, Кристина Карпентър и др. 

Бюджетът на филма е около 80 милиона долара. Снимките ще се правят основно в Киноцентъра, но продуцентите търсят и девствени места из България. Режисьор на продукцията е Саймън Уест, познат от кинолентите "Механикът" и "Лара Крофт".

Водещи

Най-четени