Ще отиде ли класическият секс в историята? 28.05 | 09:17

Бъдещето вещае изкусни роботи любовници

От iNews.bg

Високите технологии все повече променят нашия живот. Интересно е какъв ще бъде сексът на бъдещето? Според последни данни в тази област следва да очакваме истинска революция.

Много експерти са на мнение, че с времето сексът в класическата представа ще остане в историята. Ако преди той се е смятал за най-висшата форма на близост между мъжа и жената, то в бъдеще ще стане само начин за получаване на индивидуално удоволствие, а в ролята на партньор в живота ще влезе техниката.

Според футуролозите в близкото десетилетие се очаква производството на роботи любовници, които ще имат външност и глас на холивудски звезди. Човек ще може да придобие такъв спътник в живота на цената на средностатистически автомобил.

Днес активно се тестват идеални партньорки, които не страдат от главоболие, и "мъжкари", които не гледат футбол с часове.

За да изглеждат максимално правдоподобно, подобни машини се покриват със силиконова кожа. Под нея може да се чуе биенето на сърце, създавано от специален имитатор. По време на интимни ласки пулсът на робота се учестява, а дишането става накъсано.

Наскоро в САЩ са влезли в продажба кукли роботи на име Roxxxy, които могат да имитират оргазъм.

Всичко за секса на бъдещето и видеа от някои постижения в тази област можете да откриете в Мегавселена.


Водещи

Най-четени