Мъже изпотрошиха секс кукла още на представянето й (ВИДЕО) 29.09 | 14:04

След множество опипвания „Саманта“ вече няма пръсти и е много мръсна, казва създателят й

От iNews.bg

Секс кукла беше толкова тежко увредена от нетърпеливи мъже, че се счупи, преди някой да успее да я използва съобщи "Мирър". Собственикът й и неин създател се оплаква, че роботът, който струва 3000 паунда, е останал "силно оплескан", след като бил представен пред посетителите на техническо изложение. Разработилият я Серги Сантос от Барселона казва, че на фестивала Arts Electronica в Линц са се отнасяли към "интелигентната" кукла за секс "като варвари" и добави, че два от нейните пръсти са били разбити в мелето от мераклии, предаде БГНЕС.

"Хората се трупаха да опипват гърдите на "Саманта", краката и ръцете", каза Сантос. "Два пръста бяха счупени, тя беше силно замърсена", добавя още той. Собственикът отбелязва също, че роботът трябва да бъде изпратен обратно с колет до Барселона за ремонт и почистване, след като останал толкова мръсен и счупен от безкрайното мъжко внимание.

Но допълва, че "Саманта" може да издържи много и че ще оцелее".

"Саманта" е кукла, която реагира интелигентно на докосване, разговор и "пъшкане". Налице е нарастващо търсене на такива продукти. Мнозина смятат, че куклите ще се окажат инструмент за добро. Други ги определят като признак за край на човечеството.

Дейвид Леви, автор на "Любов и секс с роботи", пише: "Секс роботите от тази настъпваща вълна ще имат човешки вид и размер, ще имат гениталии като човешките и ще позволяват полов акт според сексуалната ориентация и вкуса на собственика им."

Водещи

Най-четени