Ренета Инджова: Конференцията на ГЕРБ - едни фортуни, едни фурии, плачат и реват със страшна сила (ВИДЕО) 11.05 | 20:20

От iNews

Проследих конференцията на ГЕРБ - едни фортуни, едни фурии, плачат и реват със страшна сила. Колко е страшно, че няма да го има премиерът Бойко Борисов. Това е като при погребението на Георги Димитров, когато караха и децата да плачат. Днес гледам и внучката на Васил Коларов да плаче. Това каза бившият премиер Ренета Инджова за Факти.БГ.

"Не е случайно, че никой от тези, които са обвинявани, че нищо не са направили, не са реагирали, защото това е една от договорките. Че той ще бъде демократ, а те ще бъдат комунистите. По начало така се играе в България - с номиналии, които да създадат впечатление, че има промяна в гласовата, социалната, политическата и държавническата структура", каза още тя.

 "Борисов нарича случилото се на комисията за ревизия в парламента, че е спор между търговци, но това не е опраскване на икономиката, а че някакви търговци имат спор и взели, че отишли в Народното събрание да го решават и казват "ама това ли са бизнесмените на България". А аз да попитам това ли е премиерът на България? Него го харесват 12 години, а бизнесмените ни не били хубави", коментира Инджова.

 

Целия разоговор гледайте във видеото:

 

Водещи

Най-четени