Нямаме нищо общо с нападението с дрон срещу Кремъл, твърди Украйна 25.05 | 16:59

Вестник "Ню Йорк Tаймс" писа, че анализи на американското разузнаване са показали, че атаката срещу Кремъл този месец с безпилотен летателен апарат най-вероятно е била извършена от украинско разузнавателно звено или специална част

От iNews

Високопоставен съветник на украинския президент каза днес, че Украйна няма нищо общо с "необичайното и странно" нападение с дрон срещу Кремъл, омаловажавайки съобщенията на американски медии, предаде Ройтерс.

Вестник "Ню Йорк Tаймс" писа, че анализи на американското разузнаване са показали, че атаката срещу Кремъл този месец с безпилотен летателен апарат най-вероятно е била извършена от украинско разузнавателно звено или специална част. Москва обвини Киев за нападението, предаде БТА.

Михайло Подоляк, съветник на украинския президент Володимир Зеленски, каза в изявление за Ройтерс, че Русия се стреми да намали доставките на оръжие за Украйна, като се опитва да се възползва от опасенията на Запада за възможна ескалация заради предполагаеми украински нападения на руска територия.

Водещи

Най-четени