Бербатов разкри какво мисли за късните мачове в понеделник 21.10 | 17:40

Фулъм с българина в състава си излиза тази вечер срещу Кристъл Палас

От Краси Киров

Димитър Бербатов прекъсна паузата на съобщенията си в социалната мрежа Фейсбук и индикира, че отново е на линия за футбол с марка "английска Висша лига".

След спирането на шампионатите в Европа за последните мачове от световните квалификации Премиърлийг се завърна в обсега на вниманието с изиграването на 9 срещи от 8-ия кръг.

Днес от 22:00 часа е последният мач от програмата между Кристъл Палас и Фулъм, като Бербатов сподели, че с нетърпение очаква да излезе на терена с екипа на "котиджърс".

"Почивам вкъщи преди утрешния мач. Мачовете в понеделник вечер, са винаги специални и винаги ми е харесвало да играя късно вечер..:))..Давай Фулъм..:))", е написал Митко пред аудиторията си от над 1.7 милиона души в най-голямата социална мрежа.

Фулъм отчаяно се нуждае от победа, за да се отдалечи от зоната на изпадащите. В момента тимът е 17-ти в класирането с едва 7 точки, но при успех ще се изравни на 11-та позиция с носителя на Купата на лигата Суонси.

Кристъл Палас е в още по-незавидно положение - новакът в елита е предпоследен с едва 3 пункта и със сигурност няма да промени мястото си, дори и да надвие Бербо и компания.

Водещи

Най-четени