Босът Георги Самуилов въвежда детектор на лъжата в Ботев 10.09 | 17:16

В най-стария клуб у нас всички ще минат през полиграфа - от служителите, през играчите, та чак до директорите

От iNews.bg

И представителният отбор на Ботев Пловдив ще мине теста за лоялност, въведен от Георги Самуилов при канарчетата. Става въпрос за тест, който включва и преминаването през полиграф. Някои играчи на жълто-черните вече са се подложили на теста. Сред тях за Лъчо Балтанов и Филип Филипов.

Припомняме ви, че за полиграфа се разчу, след като голяма част от треньорите в школата отказаха да се подложат на теста. Двама от тях (първите, които били повикани) обаче са се подложили на въпросния полиграф, но на следващия ден, останалите треньори, заедно с шефа на школата, отказаха да се явят пред психолозите, с обяснение, че не са били информирани предварително за начина на провеждане на теста.

Цялата администрация на канарчетата също се подложи на теста. Някои от работещите в клуба го направиха преди треньорите от школата, а други след това. Въпросният тест за лоялност е постоянна практика в бизнес империята на Георги Самуилов и по лично негово настояване тя ще се приложи на всички нива в Ботев Пловдив.

Водещи

Най-четени