Винъс Уилямс умува дали да дойде в София 22.10 | 13:55

Американката сама трябва да реши ще играе ли в Турнира на шампионките

От Даниел Любомиров

Винъс Уилямс е последната от женския тенис елит, която има право да участва в Турнира на шампионките, който ще започне на 30-ти октомври в софийската зала "Арена Армеец".

Както е известно, американката спечели турнира в Люксембург и по този начин си осигури възможността да се бори за титлата в българската столица.

Каролине Вожняцки също в последния момент "взе билет" за София, триумфирайки с Купата на Кремъл от надпреварата в Москва, която завърши в края на миналата седмица. Вожняцки със сигурност ще пристигне за Турнира на шампионките и вече дори сподели първите си очаквания от състезанието, за което Цветана Пиронкова и Мария Кириленко получиха уайлд-карт.

"Винъс Уилямс има правото да участва, но дали ще реши да го направи зависи само от нея самата", коментира пред Sporta.bg Любомир Тодоров, директор комуникации на Турнира на шампионките.

Утре със сигурност ще стане ясен списъка с всички 8 участнички в престижната надпревара в "Арена Армеец". Дотогава Уилямс има възможността да потвърди или откаже участие.

Вероятността да я видим в столицата обаче не е голяма поради две причини:

- в началото на ноември сестрите Уилямс ще се изправят една срещу друга в демонстративен мач, който ще се проведе в Йоханесбург, Южна Африка.

- също така самата Уилямс преди обед днес написа в социалната мрежа Twitter, че за нея "титлата в Люксембург е идеален завършек на сезона"

Водещи

Най-четени