Високо напрежение! Бултраси атакуваха вражеска агитка, поломиха заведение ВИДЕО 05.09 | 15:14

Ботевистите устроили засада на локомотивците, хвърчали столове и маси

От iNews.bg

Фенове на Ботев (Пловдив) атакуваха такива на вечния съперник Локомотив посред бял ден. Информацията е на една от фракциите на "черно-белите" в социалните мрежи, а по-късно се появи и видеозапис от случилото се.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО ОТ АТАКАТА ТУК

Според запалянковците, подали сигнала, четирима привърженици на "смърфовете" са били атакувани дузина бултраси в популярно кафене.

От прикаченото видео се вижда, че хората наистина са от двата отбора, а "жълто-черните" нахлуват и започват да хвърлят столове и маси.

Вандалската проява се е разиграла часове преди градското дерби, което се състоя в събота на стадиона в парк "Лаута" и завърши 1:1.

"Ударите бяха жестоки – ритници и юмруци. Блъскане, бутане. Маси и столове хвърчаха по момчетата. Потрошиха целия инвентар , мебели и маси. Повикахме полиция, но маскираните избягаха”, разказа пред наш репортер майката на собственичката на ресторанта.

Жената е била първа смяна на работа. Тя е посрещнала групата младежи, които били от квартала. Малко по-късно си тръгнала, но била повикана отново от дъщеря си. На място разбрала за боя.

"Едно от момчетата е било ранено и кървяло. Побойниците са били с маски с изключение на един. Те са дошли от улица "Лотос”. Били са с три автомобила, които паркирали до оградата на близкото училище”, разказа още жената.

Продавач от близката зарзаватчийница видял колите, но не успял да запомни регистрационните номера. Видял единствено група бягащи мъже, които се качили в колите си и побягнали в посока Преспите.

"Надяваме се някой да разпознае младежа без маска. Щетите по заведението са за стотици левове. От полицията иззеха камерите, разпитваха потърпевшите и нас. Търсим съдействие от хората, за идентифицирането на побойниците”, заяви още майката на собственичката.

 

Водещи

Най-четени