Домусчиев, Ганчев и Божков дадоха дума на Борисов! Няма да натискат съдии и да уреждат мачове 08.07 | 14:12

Сотир Цацаров, замът му Иван Гешев и Борислав Михайлов също присъстваха на срещата в МС

От iNews.bg

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна днес с босовете на футболните грандове, които са и сред водещите бизнесмени у нас. Иде реч за собствениците на Лудогорец - Георги Домусчиев (Кирил Домусчиев е в чужбина), на ЦСКА - Гриша Ганчев и на Левски - Васил Божков. Първите двама трудно се дишат и често през годините са си разменяли нецензурни декларации. Отношенията Ганчев-Божков също бяха изхладнели след драмите около фалита на автентичното дружество ПФК ЦСКА АД.

Любопитното е, че на срещата при премиера бяха още главният прокурор Сотир Цацаров и най-разпознаваемият му замстник -Иван Гешев. Там бе и шефът на БФС - Борислав Михайлов.

След соарето се разбра, че е било решено на порочните практики в родния футбол веднъж завинаги да бъде сложен край. Босовете са дали мъжката си дума да не притискат съдии, да не уговарят мачове, да не вадят пачки под масата. Очакванията са това да повлияе позитивно и нивото на играта да се подобри.

Информациите за разбирателството обаче са и стряскащи, защото са директно признание за това, че в миналото нещата са се решавали извън терена. Остава да видим колко важи думата на Ганчев, Божков, Домусчиев и Боби Михайлов...

2168595

Водещи

Най-четени