Кобрата ликува след целувкагейт, боксовата комисия в САЩ му възстанови лиценза 23.07 | 08:04

Кубрат Пулев обаче трябва да е осторожен, защото при следваща изцепка ще му отнемат правото да се бие зад Океана доживотно

От iNews.bg

Кубрат Пулев има повод за въздишки на облекчение в сагата с целувкагейт, поне към момента. С пълно единодушие от шест гласа членовете на Спортната комисия на щата Калифорния възстановиха боксовия лиценз на Кобрата. Боксьорът го изгуби по-рано тази година заради целувката с Дженифър Равало - Джени Суши. Условието е, че при ново провинение лицензът на Пулев ще бъде отнет доживот.

Българинът бе изслушан на заседание, на което се явиха също Кралицата на голото суши - Джени Суши Равало и нейната адвокатка. Те поискаха ново наказание за Кубрат, но апелът им не беше уважен.

Наказанието на Пулев изтичаше на 22 септември, но имаше опция това да се случи и на днешното заседание, стига комисията да прецени, че боксьорът си е взел поука. 

По препоръка на комисията Кобрата трябваше да мине курсове за превенция срещу сексуални посегателства над жени. И да заплати глоба от 2500 долара.

Така за боксьора има светъл лъч. След отнемането на лиценза и раздялата с Андреа, сега и на неговата улица изгря слънце.

Водещи

Най-четени