Моуриньо изгледа на живо победа на Галатасарай 18.03 | 11:47

Португалецът помаха на Снайдер от трибуните и получи топли прегръдки от Фатих Терим

От Краси Киров

Жозе Моуриньо изгледа вчера на живо гостуването на Галатасарай срещу Кайзериспор. Наставникът на Реал върна визитата на Фатих Терим, който пък изгледа от трибуните победата на "белия балет" с 5:2 над Майорка на "Сантяго Бернабеу" в събота.

Реал и Галатасарай ще се срещнат на ¼ финалите в Шампионската лига. Жозе Моуриньо показа много топли чувства към своя бивш футболист Уесли Снайдер. Двамата се поздравиха много интересно, като Уесли Снайдер помаха на бившия си треньор от терена, докато Моуриньо му отвърна от трибуните.

Именно холандският футболист откри резултата в мача, а Галатасарай спечели с 3:1. В турския тим играе и друг бивш играч на Моуриньо - Дидие Дргоба.

Голямо впечатление направи и топлата връзка между Фатих Терим и Жозе Моуриньо. Турският наставник отиде да поздрави своя колега и двамата се запрегръщаха, след което поговориха малко с усмивка на лице преди да се разделят.

Интересното е, че Моуриньо бе много любезен и със Сър Алекс като двамата няколко пъти показаха приятелството си. След самия мач Жозе бе по-щастлив, но сега не се знае какво ще се случи защото вече Снайдер се закани на бившия си отбор.

Снайдер и Моуриньо пазят много добри спомени, но не са се виждали от финала на Шампионската лига през 2010 година, когато Интер победи Байерн.

"Много се радвам да го видя. Не сме се виждали от финала в шампионската лига през 2010 година. Затова съм щастлив да го видя. Изкарахме страхотен период двамата. Обаче му казах да внимава, защото винаги когато той е наблизо, аз се разписвам," заяви Снайдер след мача.

Видео на срещата между Фатих Терим и Жозе Моуриньо може да видите в Sporta.bg

Водещи

Най-четени