Полузащитник на ЦСКА пред трансфер в Англия 11.12 | 12:22

Медиите в Гърция твърдят, че халфът Илиас Кириакидис е получил покана за проби от отбора от Чемпиъншип Бристол Сити

От Мариян Найденов

Полузащитникът на ЦСКА Илиас Кириакидис може да заиграе на Острова, твърди гръцкото издание Sport-fm.gr. Според него интерес към халфа проявява отборът от Чемпиъншип Бристол Сити, като англичаните искат футболиста да мине проби и ако бъде одобрен, то по всяка вероятност ще подпише и договор.

Изданието пише, че от Бристол Сити са изпратили факс до ЦСКА, в който искат разрешение да вземат на проби Кириакидис, както и че "червените" са се съгласили на предложението. Очаква се Кириакидис да отиде в Англия между 17 и 21 декември.

Кириакидис бе един от многото играчи, които дойдоха в ЦСКА след чистката в Локомотив (Пловдив), но гъркът така и не се наложи в състава на Стойчо Младенов.

Той първо нямаше как да играе заради сагата с картотеките на "Българска армия", а след това за три месеца се появи само три пъти на терена и то като резерва - при победите над Етър (3:1), Славия (2:0) и Пирин Гоце Делчев (5:0).

С Локо (Пд) пък халфът има един мач за Лига Европа - реванша срещу Витес в Холандия, който "смърфовете" загубиха с 3:1.

Иначе в досегашната си кариера Илиас Кириакидис, освен на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, е защитавал още цветовете на гръцките Йоникос, АЕК, Лариса и Ерготелис.

Водещи

Най-четени