Сашо Тонев предпочита Селтик заради Шампионската лига 18.04 | 13:08

Юношата на ЦСКА изрази предпочитанията си към "детелините" пред клуб от Серия А

От Даниел Любомиров

Един от най-добре представящите се родни легионери - Александър Тонев - заяви, че голямата му цел и мечта е да играе в Шампионската лига.

Поради тази причина юношата на ЦСКА е готов да отхвърли възможността да се подвизава в голям клуб от Серия А, само и само за да се добере до отбор, участващ в Лигата на богатите.

Както е известно, още миналият сезон Тонев беше обект на интерес от съставите на Киево и Лацио, но до трансфер от Лех (Познан) все още не се е стигнало.

"За мен е чест, че велик отбор като Селтик се интересува от мен", коментира Тонев информациите, че е искан от шотландския шампион.

В действителност неговият агент разкри наскоро, че цената на футболиста е около 2 милиона евро.

В Шотландия последните новини около интереса на Селтик се въртят именно около цената на Тонев, като "детелините" са склонни да платят и 3 милиона паунда.

"Селтик е клуб с богата история и представянето през този сезон в Шампионската лига доказа силата и стремежът на тима.

Миналото лято три италиански отбора се интересуваха от мен, но въпреки елитния статут на Серия А, за мен е най-важно да играя в Шампионската лига.

Това може да се постигне, ако играя в Селтик", обясни Тонев, който реализира първия хеттрик в кариерата си с екипа на българския национален отбор в световната квалификация срещу Малта (6:0).

Водещи

Най-четени