Сектор "Г": Няма да позволим да изнудват ЦСКА, напитките в Борисовата градина ги сервираме ние 05.06 | 15:45

Феновете бесни заради "политически игрички", спъващи модернизирането на стадион "Българска армия"

От Деляна Илиева

Най-влияттелните запалянковци на ЦКСА от фенклуб Сектор "Г" изпратиха позиция до медиите във връзка с устройствения план на Борисовата градина и желанието на "чеврените" за нов стадион там.

Ето какво пишат привържениците (без редакторска намеса):

"Армейци,

През последните дни с интерес следим дискусиите в публичното пространство относно новия устройствен план на Борисовата градина. До момента запазвахме търпение и мълчание с надеждата разумът и общественият интерес да надделеят за сметка на личната изгода и политическите игрички на определени кръгове, но за жалост виждаме все по-притеснителни тенденции, че се случва точно обратното.

Всевъзможни НПО-та, зелено-пембени организации и "инфлуенсъри" се изредиха да изказват компетентно мнение относно нашия стадион като пречка за перфектния баланс на флората и фауната в парка. Очевидно желанието на гореизброените господа и дами е Храма да се превърне в поредния паметник на мизерията по пример на Колодрума и Плажа. Само че тук някъде излизаме от комфортната зона на социалните мрежи и навлизаме във фактологията на действителността.

Ст. "Българска армия" е част от Борисовата градина още от второто десетилетие на миналия век и наш дом от средата му. Като неделима част от историята и аурата на великия ЦСКА, стадионът заема специално и сантиментално място в сърцето на всеки един армеец.

Категорично заявяваме, че няма да позволим армейската общност да бъде изнудвана и държана като заложник на частните интереси на трети лица. Когато си правите сметките без кръчмаря е хубаво да знаете, че на бул. "Драган Цанков" №3 напитките сервираме ние!

от Фенклуб "Сектор Г".

Водещи

Най-четени