Сърди ли се на някого капитанът на България? 22.12 | 15:20

Ивелин Попов даде отговор на въпроса след церемонията за Футболист на годината

От Константин Симидчийски

Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов отново заяви, че не се чувства сърдит заради второто си място в анкетата за Футболист на годината за 2013.

Попето бе считан от мнозина за фаворит в класацията, но нападателят на Кубан остана на второ място след новия №1 Иван Иванов.

Бившият футболист на Литекс бе категоричен, че по никакъв начин не се чувства зле заради класирането си.

"Коментарът ми е такъв, че в такива номинации, класации, анкети има първо, втори и трето място. Това е изборът на журналистите. Аз го приемам такъв какъвто е и продължаваме напред. На церемонията не се явих поради една причина, че късно се прибрах от Истанбул. Бях на едно друго предаване, след това заминах за Истанбул и се прибрах късно вечерта. Обясними причини".

"Няма никаква обида, никакво сърдене. Щом съм останал втори, значи според журналистите, не е била чак толкова силна годината за мен", посочи Попов пред "Зона спорт" в ефира на bTV Action.

"На абсолютно всички, които получиха призове, писах sms. Всички ми отвърнаха, всичко си е перфектно. Разочарован бях, когато съдията ни закла на мача с Армения. За такива награди, анкети - няма как да ме трогнат, защото съм друг тип човек", добави юношата на Левски.

"Аз нямам право да бъда разочарован и да гледам назад. Капитан съм на националния отбор, в основата съм да има един хубав и добър колектив, така че за една тенекиена топка да се сърдя и да съм недоволен, и да си развалям отношенията с момчетата и журналистите, които съм градил с години, е несериозно", каза още капитанът на България.

Водещи

Най-четени