Трансферната 2013-та: 9 национали очакват ново начало 03.01 | 13:18

Най-отличителните сред избраниците на Любо Пенев скоро може да сменят клубовете си

От Даниел Любомиров

2013-та започна ударно за футбола в Европа, а Димитър Бербатов даде началото на головата фиеста, която очакваме да подчини света на великата игра.

Трансферният прозорец е отворен вече 3-ти ден и спекулациите, слуховете и новините за продажбите на футболисти отново са най-интересните и най-чаканите от феновете.

Засега официалните сделки в Европа са малко - само Ливърпул се похвали с привличането на Даниел Стъридж от Челси.

В България до момента 2013-та не е предложила сделка между отборите от А група, но определено ще има с какво да сме изненадани в това отношение.

Цели осем състезатели в националния ни отбор очакват да сменят клубната си принадлежност през тази година и да започнат на ново кариерите си.

Сред възпитаниците на Любослав Пенев има такива, които евентуално ще се завърнат в родния ни футболен елит, но също така ще чакаме някои да щурмуват най-престижните първенства на Стария континент.

Иначе засега най-добрата сделка в А група изглежда завръщането на Мартин Камбуров на българските терени с екипа на ЦСКА. Опитният стрелец може да попадне и в полезрението на Любослав Пенев, ако отново се превърне в страшилище за противниковите защитници.

Кой от националите ще очаква позакъснял подарък от Дядо Коледа във формата на мечтания трансфер?

Вижте в Sporta.bg деветимата български футболисти, които очакваме да видим в нови отбори ако не през януари, то със сигурност по-нататък през 2013-та година.

Водещи

Най-четени